BEMWE je napisao(la):Definitivno benzin
Imam 3 auta i sva tri su benzinci 5000ccm 306KS, 4000ccm 220KS, 5600ccm 279KS:icon_biggrin:
U jednom imam plin, i sa 30EURa prelazim 250km:icon_biggrin:
CoL3 je napisao(la):ti sto se slepaju u nas je najvise s golfovima 4 tdi-evima i sl. sto uzmu od mamice i tatice,kad imaju 20km face su da se pokazu u gradu,pa dok sam imao jettu tad hakaju,kasnije ajd vozi tamo-vamo,al to je nebitno sada za temu
a ovo omladina-studenti predpostavljam da sam i ja tu ubrojan,cak sto vise tek sam student,nit sam gazda nit ista,zaradio sam i kupio benzinca,mogao sam diesela,tko ne vjeruje da trosi 6l otvorene nek dođe i uradimo ovo sto sam anesu predlozio,ne trosi svako auto kao dvica 1.3b
GreenDevil je napisao(la):ja postujem misljenja ljudi koji su gazde i imaju para da kupuju jaka auta i nije im problem nasut svaki dan pun tank ali me zivcira ova omladina-studenti koji voze te cuvene benzince, nek imaju i plin, da im auto trosi 5-6L otvorene, to mogu da okace macku o rep, ja sam vozio i dizela i benzinca i hvala Bogu odlucio se ponovo za Dizela...
Nek mi dodju slobodno ovi sto imaju PLIN i idemo na duzu relaciju pa cemo vidit kolko ce ko potrosit goriva...
Najvise me nervira kad govore, ja hocu benzinca, nek bruji auspuh nek trosi 10L a kad ga zoves da izadjete on se slepa meni koji vozim dizela, a ZASTO???- Zato sto doticni nemaju para da sipaju....
Slobodno komentirajte moj post meni ne smeta ni negativno i pozitivno misljenje
CoL3 je napisao(la):ja sam rekao gore sve,do 6l,znaci sve preko ja placam,brzina nije samo 60,do 90 magistralom normalno,a ovo sigurno nije isti motor kao i corrado:icon_smile:
ArminM je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):ja postujem misljenja ljudi koji su gazde i imaju para da kupuju jaka auta i nije im problem nasut svaki dan pun tank ali me zivcira ova omladina-studenti koji voze te cuvene benzince, nek imaju i plin, da im auto trosi 5-6L otvorene, to mogu da okace macku o rep, ja sam vozio i dizela i benzinca i hvala Bogu odlucio se ponovo za Dizela...
Nek mi dodju slobodno ovi sto imaju PLIN i idemo na duzu relaciju pa cemo vidit kolko ce ko potrosit goriva...
Najvise me nervira kad govore, ja hocu benzinca, nek bruji auspuh nek trosi 10L a kad ga zoves da izadjete on se slepa meni koji vozim dizela, a ZASTO???- Zato sto doticni nemaju para da sipaju....
Slobodno komentirajte moj post meni ne smeta ni negativno i pozitivno misljenje
bravo majstore, citao sam svega ali si sada sve fino rekao
Lako je srat dok ne treba nasut. vecina se grebe i ovako i onako, ali kad treba srat onda su svi jaki. Bas bezveze
CoL3 je napisao(la):ti kazes
stari mi vise godina svercao auta,kroz kucu je proslo sve i svasta od auta,po 2x tjedno,kao sto rekoh,bio je protiv benzina u svakom smislu,a sada misli prodati jettu maminu pa i sebi traziti volva benzinca
CoL3 je napisao(la):meni bolji od ijednog golfa,a ne trosi:icon_biggrin: