CoL3 je napisao(la):ja sam davno rekao prije nego sto sam i jettu prodao,diesela vozim,ali vise necu,ni volva nit ista,ako ga mjenjao i kada mjenjao nakon dosta malog iskustva mogu reci da cu opet ili volva il bmw,audi,il ostaviti,a ne prelaziti s konja na magarca![]()
CoL3 je napisao(la):dragi moj,moj osobni zivot neznas i primanja pa ne petljaj se tu,meni stari ne daje pare ni da ga tocim ni da ga pravim,tko me zna potvrditi ce jer znaju neki cime mi se stari bavi,radi u komunalnom kao fizicki radnik tako da nema on toliko da me gura,u autopraoni radim od 8-og razreda osnovne skole kada god sam slobodan,a zadnje 3 godine sam jedna smjena u skoli,jedna na poslu,jettu sam kupio od svog novca godinu dana prije nego sam polozio,hvala Bogu dao mi pa sam zaradio za bolje auto,"svoje auto"![]()
Nelle_G je napisao(la):@GreenDevil
Ja sam student i vozim Punta Mk2, 1.2 60PS... benz
Gradska prosjek 6,8L.. vozim ga svaki dan, na fax, na kafu i tako to... (Zima 8L)
gorivo me izadje mjesecno 100 do 120 KM... meni isplativo i ne uzimam auto da mi sjedi na parkingu
To sto je neko student nema veze s tim sta vozi ili vozi...i odosmo totalno u OFF... Koliko se sjecam tema je glasila drugacije..
PS. na otvorenom zna bit 4,5L potrosnja... ako ne vjerujes..bujrum naspi pa hajmo![]()
Porschefan je napisao(la):Ja mislim da je nakon svega ovdje "kriv" gazda dpower, samo zbog bombastičnog naslova "dizelaši se ne isplate":lol:
CoL3 je napisao(la):@ darko
al zasto svatko poredi neka stara auta,pogledajte novija,na koja se ova tema i odosni,npr. u VW-a fsi ,tsi i ostali novi benzinski motori![]()