Chuza je napisao(la):Novice kralju svaka ti cast,a za Sarajelije,ja znam gdje se nalazi slican,ali kabriolet,godinama stoji na tom mjestu
tibor987 je napisao(la):Za styla radi, ima da yebe sve redom :icon_eek:
Schumi je napisao(la):Chuza je napisao(la):Novice kralju svaka ti cast,a za Sarajelije,ja znam gdje se nalazi slican,ali kabriolet,godinama stoji na tom mjestu
Zaima Sarca :lol:
Novice sretno u radovima,trebace ti
antrax je napisao(la):Kraljevi !!! Hajd' jasno mi je da je auto unikat i da restauriran plijeni pažnju ma gdje god bio viđen... Al' mi nije jasno kako iz Titinih ruku dođe kod vas sretnika
Samo naprijed i sretno, derat će to guzove za koju god se soluciju odlučite
Gajs-gt je napisao(la):Jos jednom hvala svima na podrzci i zeljama da ovo uspije dans smo ga parkirali u garazu i ono sto znamo je da ostaje ovaj sadasnji motor (dizel) posto je orginalni dugo vremwna van auta dosta dijelova fali a izgleda da je pomjeso vodu i ulje jebi ga zao mi je 6.4 V8 masine ,naravno da ce biti slika kada krenu konkrentni radovi ono sto smo dogovvorili je da idemo vratiti fabricki sjaj bez prevelikog odstupanja od fabricke varijante ono sto ide sigurno je crom felge preko 20cola i ako nabavimo povoljno air ride vazdusno ogibljenje toliko za sada cim krenemo sa ozbiljnim radovima stize izvjestaj sa slikama