mahe007 je napisao(la):upravo to ja i ne zelim nesto extrmno
OmO je napisao(la):A dobro, ja prije nego sto sam krenuo u teretanu kod kuce svaki dan radio oko 800 sklekova u serijama, radio trbusnjake, sklopke i da ne nabrajam sta jos.. Trenirao sam fudbal i tako da sam sa nekom podlogom krenuo u teretanu, isao sam neka 3 mjeseca i rasirio sam se lijepo u ramenima, dobio neke kilaze..
serialgf je napisao(la):OmO je napisao(la):A dobro, ja prije nego sto sam krenuo u teretanu kod kuce svaki dan radio oko 800 sklekova u serijama, radio trbusnjake, sklopke i da ne nabrajam sta jos.. Trenirao sam fudbal i tako da sam sa nekom podlogom krenuo u teretanu, isao sam neka 3 mjeseca i rasirio sam se lijepo u ramenima, dobio neke kilaze..
tako moze ,a da ti onako odes u teretani ,a nikad nisi teze od kasike digao vjeruj mi nista postigao ne bi za 3 mjeseca. Samo istrajni ostaju u teretani al zato ti koji istraju poje... sve p... po gradu
serialgf je napisao(la):jesam siguran sam imam imam i dokaze
sub3r drago mi je da ti se svidjaju moji postovi
kad se vec bavis distribucijom preparata da li imas noxploda ili sta od dymatiza ????
ili iskljucivo radis sa Sci-Musclom
sub3r je napisao(la):Potpis na sve sto je serial rekao. Sve vise i vise mi se svidjaju tvoji postovi, ne samo u ovoj nego u temama opcenito.
Ako hocete u naturalce, na nadajte se cudu za 3 mjeseca.
Samo se bildajte, istrajes 3-4 godine i milina kasnije, samo se doradjivati i odrzavati
Jos nesto, svi vi koji se "ozbiljnije" bavite teretanom trazite samo Sci-Muscle proizvode tipa:
cellmax
hidroflex
metabolon
ciklon
testoplex
nitromax
itd.
Sve navedeno se naravno moze kod mene nabaviti s obzirom da sam trenutno igrom prilika postao co-zastupnik za navedenu firmu.
:icon_biggrin:
Sci-Muscle je britanska firma koja je zadale standarde u svijetu BB-a svojim talasom prozivoda, naravno svi su po
IS09001 standardima. :icon_smile:
serialgf je napisao(la):no xplod 2.0 i obicni su jedna te ista stvar. Samo opet radi marketinga.Mogu vam ja nabaviti dymatize whey i noxplode.
Noxplode ti se pije pola sata prije treninga daje snagu i izdrzljivost takoda mozes bolje trenirati. Mnogi ga mjesaju sa kreatinom ,a on to nije , niti navlaci vodu u misice.