Član
Ako je BMW benzinac i ako je redovno odrzavan na 300 000 motor kad rastavis unutra, stubline, karike, leteci lezaji i stojeci budu kao da su sada iz fabrike izasli, samo gumice ventila stradaju, mislim stvrdnu se ali to nije problem rijesiti, ja imam dva motora rastavljena i u oba je isti slucaj, oba su redovno odrzavana, jedan je 2.0 12V sestak a drugi je 2.5 12V sestak i jos su ovo serije iz 90-ih godina motori, sto znaci noviji mogu samo biti bolji, i rastavljeni su jer su imali oba oko 300 000 km i kad su rastavljeni onda je bilo :icon_rolleyes: bem ti trunje sto ih rastavi :lol: BMW-ovi motori (govorim za benzince) mogu dosta preci km uz redovno odrzavanje i servisiranje. Trapovi ah, opet zavisi od odrzavanja a nase su ceste dosta katastrofalne pa mogu stradati stabilizatori, ramena, kugle itd jer su to malo poteska auta. Sto se tice cijene dijelova i nisu nesto skupi za odrzavanje ako gledas auta u toj klasi kako se njihove cijene krecu.
Sto se tice vectre vozio sam se u 2.2 DTI 130 konja cini mi se, i ide solidno onako, nije zvijer a nije ni tromo, probleme imaju ti motori sa gumicama na diznama, ne znam tacno to mi je rekao jedan kolega sto je imao bas tu vectru i kad odu onda tesko pali, dosta tesko pali ujutro, ali to se lako i brzo zamijeni, jes da su malo poskupe, i onda pici kao nova, ova sto sam se ja vozio u njoj ima na satu oko 250 000+ km i lim je kao nov jer sam je bas ovako pregledao da vidim kakav je, a motor eto i sada jos ide i pali dobro
Sto se tice vectre vozio sam se u 2.2 DTI 130 konja cini mi se, i ide solidno onako, nije zvijer a nije ni tromo, probleme imaju ti motori sa gumicama na diznama, ne znam tacno to mi je rekao jedan kolega sto je imao bas tu vectru i kad odu onda tesko pali, dosta tesko pali ujutro, ali to se lako i brzo zamijeni, jes da su malo poskupe, i onda pici kao nova, ova sto sam se ja vozio u njoj ima na satu oko 250 000+ km i lim je kao nov jer sam je bas ovako pregledao da vidim kakav je, a motor eto i sada jos ide i pali dobro