Ja postavljala slike za njega samo A šta je kupio mislim da zna, jer nije jedna turbina džabe ovoliko a većina drugih "pravih" onoliko koliko jesu.Ove stvari mu je naručivao neki rođak kako skontah u americi.Pa kad se neki ljudi ne razumiju dovoljno mogu svašta kupiti povodeći se logikom da se prođe jeftinije.ja sam gledala to prije nego je kupljeno al neke stvari se po slici ne mogu kupiti ni mjeriti kvalitet njihov, a iskreno nemam ni vremena da analiziram svaki oglas za to kakav je, ja se više baziram na cijenu jer turbine jeftine a da valja nema.Isto tako je bilo i za dizne što sma ja objašnjavala...neke stvari moraju bit kako treba ako hoćeš nešto postić a turbina je normalno ključna stvar u ovom slučaju.Ista stvar je bila i za onu izduvnu gdje je na slici ista za 2.0 i 1.8, ja lično ne znam kako izgleda koja jer niti imam auto niti sam gledala kad kakve su al vjerujem ako Samir kaže da nije ista jer zna normalno auto dok Dženo kaže ista na slici...slikama ne treba vjerovat al eto hajd, valjda će bit dobro na kraju... :icon_confused: