Joj kad se sjetim tog auta sta ih je prije bilo na cesti,bas lijep je biocorradoM je napisao(la):fiat "talianer" aka. 132
vw_damir je napisao(la):Oggy je napisao(la):samo cekam da budem kreditno sposoban, sit sam vise keceva i dvica, ionako i sad kradem od starog boru kad god stignem... drazi mi je "komad lima" (novije auto) star 2-3 godine, nego kec od 30 godina koji ima nekakvu jebenu dushu, de ba, vozdra to, nije zensko, necu ga ozenit
Pa nije ti keculja kriva sto si uzeo hobi vikend auto za svaki dan. G60 turbo na relaciji Kakanj- Sarajevo... daljina, ne prakticnost, redovna potezanja, redovni kvarovi, skupi dijelovi... van svake pameti
Rahatniji bi bio da si uzeo kakvu duju cadju:icon_smile:
GTI FAN je napisao(la):Joj kad se sjetim tog auta sta ih je prije bilo na cesti,bas lijep je biocorradoM je napisao(la):fiat "talianer" aka. 132
Oggy je napisao(la):vw_damir je napisao(la):Oggy je napisao(la):samo cekam da budem kreditno sposoban, sit sam vise keceva i dvica, ionako i sad kradem od starog boru kad god stignem... drazi mi je "komad lima" (novije auto) star 2-3 godine, nego kec od 30 godina koji ima nekakvu jebenu dushu, de ba, vozdra to, nije zensko, necu ga ozenit
Pa nije ti keculja kriva sto si uzeo hobi vikend auto za svaki dan. G60 turbo na relaciji Kakanj- Sarajevo... daljina, ne prakticnost, redovna potezanja, redovni kvarovi, skupi dijelovi... van svake pameti
E sastavit cu ja njega da bude auto i za svaki dan, i za potegnut se, idem aBd i na more sa njim ovog ljeta, umjesto na SR u Gradisku
vw_damir je napisao(la):Oggy je napisao(la):samo cekam da budem kreditno sposoban, sit sam vise keceva i dvica, ionako i sad kradem od starog boru kad god stignem... drazi mi je "komad lima" (novije auto) star 2-3 godine, nego kec od 30 godina koji ima nekakvu jebenu dushu, de ba, vozdra to, nije zensko, necu ga ozenit
trizex je napisao(la):vw_damir je napisao(la):Oggy je napisao(la):samo cekam da budem kreditno sposoban, sit sam vise keceva i dvica, ionako i sad kradem od starog boru kad god stignem... drazi mi je "komad lima" (novije auto) star 2-3 godine, nego kec od 30 godina koji ima nekakvu jebenu dushu, de ba, vozdra to, nije zensko, necu ga ozenit
Nema ti ovo veze s vezom druze, vikend - hobi auto je mozda ako je sklopljen navrat-nanos, jer G60 turbo nije nikakva egzotika van pameti da kazes da se ne moze vozati redovno....imas na forumu primjera toga, evo recimo dulox - swappan 2.0 turbo s 200 ps u mareu, i guli minimum 100 km svaki dan, 3 put sedmicno tz-bijeljina itd.....hajde da je oggyev kec navucen na 400 ks sa originalnih 160, pa da je "pod normalno" da trga mjenjac, puca crijeva itd. da ne izmisljam dalje....
vw_damir je napisao(la):trizex je napisao(la):vw_damir je napisao(la):Oggy je napisao(la):samo cekam da budem kreditno sposoban, sit sam vise keceva i dvica, ionako i sad kradem od starog boru kad god stignem... drazi mi je "komad lima" (novije auto) star 2-3 godine, nego kec od 30 godina koji ima nekakvu jebenu dushu, de ba, vozdra to, nije zensko, necu ga ozenit
Nema ti ovo veze s vezom druze, vikend - hobi auto je mozda ako je sklopljen navrat-nanos, jer G60 turbo nije nikakva egzotika van pameti da kazes da se ne moze vozati redovno....imas na forumu primjera toga, evo recimo dulox - swappan 2.0 turbo s 200 ps u mareu, i guli minimum 100 km svaki dan, 3 put sedmicno tz-bijeljina itd.....hajde da je oggyev kec navucen na 400 ks sa originalnih 160, pa da je "pod normalno" da trga mjenjac, puca crijeva itd. da ne izmisljam dalje....
To je tvoje misljenje i ja ga postujem, al' opet ja imam svoje, takvo je kakvo je i nemam namjeru mijenjat ga.
AnDel je napisao(la):rado bi presao na novije, a na starije....moze na nekog mercedesa starog 20ak godina , coupea u limitiranoj izvedbi...ostalo ne hvala...s konja na magarca je korak nazad, imam siroke pogleda u buducnost :lol:
kakva nostalgija i gluposti , moderno i novo svakom godi....i A5 ce za 30 godina biti retro, tako da nemaju stara auta nista to posebno sto bi me privuklo, ili da se lozim na krseve iz vremena kad nisam bio ni u planu , to je to za mene
Kad smo vec kod talijana cesto se sjetim npr Alfasuda kojih je bilo dosta u ovim krajevimaMTR je napisao(la):jes vala , bilo ih je ko blata , tamo negdje 87-89 moj stari ih je svake sedmice dovlacio iz Italije po 2-3 komada , Argente 2,5 TD su najbolje isle , haj ti sunca tad imale el.podizace stakala , el.siber , 90 konja , ma isle ko blesave , taksisti uzimali na veliko
Vernes_AMG je napisao(la):AnDel je napisao(la):rado bi presao na novije, a na starije....moze na nekog mercedesa starog 20ak godina , coupea u limitiranoj izvedbi...ostalo ne hvala...s konja na magarca je korak nazad, imam siroke pogleda u buducnost :lol:
kakva nostalgija i gluposti , moderno i novo svakom godi....i A5 ce za 30 godina biti retro, tako da nemaju stara auta nista to posebno sto bi me privuklo, ili da se lozim na krseve iz vremena kad nisam bio ni u planu , to je to za mene
Svaki drugi post ti je na ovaj fazon. Jarane kako ne kontas da neko voli stara auta. I meni bi bilo glupo da neko kaze da mu je san imati Golf mk1 1.6d , ali mi je normalno kad neko zeli da ima mk1 GTi u savrsenom fabrickom stanju.
JA bih vrlo rado , da sam u mogucnosti , posjedovao jednu Miniku sa BBSicama i zakucanom u pod. Citav dan bih slusao reggae i kulirao ali bice i to jednog dana :icon_biggrin: