Član
Zato sto su danas neka druga vremena i sto ti kazes auti nisu na cijeni.Sjecam se kad sam negdje 89 te vidio Opela Rekorda to je bilo divljenje ebote danas bilo kakav SLS nebi se okrenuo za njim koja je to tada bila pojava.Danas sam vidio Lamba,prije 2 dana Ferarija,Porsha ali se dobro sjecam da su i oni k..c sto je bio taj Rekord 1989,cjeli dan smo mu se divili :lol:MR2GTI je napisao(la):danas auti nisu na cjeni i sto se mene tice osobno tesko da sto novo izadje na trziste mene moze iznenaditi ugodno a stara vozila imaju svoj posebni stih karizmu itd oni koji imaju slicno razmisljanje prepoznat ce se u ovome a da ne nabrajam dalje... imati savrsen raritetni povjesni primjerak u garazi NEPROCJENJIVOranje:
To je sasvim normalno razmisljanje ali ja bi npr vise volio imati potpuno novog keca koji je negdje sacuvan bio nego tu Boru .Oggy je napisao(la):samo cekam da budem kreditno sposoban, sit sam vise keceva i dvica, ionako i sad kradem od starog boru kad god stignem... drazi mi je "komad lima" (novije auto) star 2-3 godine, nego kec od 30 godina koji ima nekakvu jebenu dushu, de ba, vozdra to, nije zensko, necu ga ozenit
Za ovakvim primjercima ja slinim recimo,ali su skupi kao i novi auti jbga.
http://www.bhtuning.com/old-vws-never-die-they-just-get-lower-t-22416-67.html
Zalosno je da neki nisu ni skontali u cemu je poanta :icon_biggrin: