Boli te ku... bices prvi :lol:IGY je napisao(la):hahah pa hoce li biti style auta dole
ja planiram doci ali nesto malo biti tu i picim za more
guster je napisao(la):Boli te ku... bices prvi :lol:IGY je napisao(la):hahah pa hoce li biti style auta dole
Onda nam je TibaIGY je napisao(la):guster je napisao(la):Boli te ku... bices prvi :lol:IGY je napisao(la):hahah pa hoce li biti style auta dole
necu se ni ja prijavljivati,
jer kontam oko 2 krenuti prema jugu :lol:
GocaS6 je napisao(la):JEDNA MOLBA ZA ORGANIZATORE
ZAMOLIO BIH ISPRED SVOGA KLUBA AK HERCEGOVINA DA NE OSTAVLJATE SMEĆE PO PISTI (KOJU SMO MI OČISTILI, POMJERILI OTPAD BAGEROM, ZAKRPILI RUPE I OPRALI PISTU, KAKO PRIJE TAKO I POSLIJE UTRKE)!!
Znači sve ok nema nikakvih problema, samo vi radite svoj posao i organizirajte i vozite utrku ali MOLIMO VAS da obezbjedite vrećiće za smeće, i ostavite pistu i okolne površine čiste, bit će draže nama i mještanima Blagaja koji se uvijek bune (ipak je to turističko mjesto)
Unaprijed hvala
Goran AK Hercegovina
Iceman je napisao(la):Ervix_focus je napisao(la):Pozdrav kolegama staylerima, nazalost necu bit prisutan ovom takmicenju:icon_cry:, posaljite mi koju sniclu :lol::lol:
Sto ti ne dolazis?
tibor987 je napisao(la):Pa ko ce doci na style :icon_eek:
dina je napisao(la):GocaS6 je napisao(la):JEDNA MOLBA ZA ORGANIZATORE
ZAMOLIO BIH ISPRED SVOGA KLUBA AK HERCEGOVINA DA NE OSTAVLJATE SMEĆE PO PISTI (KOJU SMO MI OČISTILI, POMJERILI OTPAD BAGEROM, ZAKRPILI RUPE I OPRALI PISTU, KAKO PRIJE TAKO I POSLIJE UTRKE)!!
Znači sve ok nema nikakvih problema, samo vi radite svoj posao i organizirajte i vozite utrku ali MOLIMO VAS da obezbjedite vrećiće za smeće, i ostavite pistu i okolne površine čiste, bit će draže nama i mještanima Blagaja koji se uvijek bune (ipak je to turističko mjesto)
Unaprijed hvala
Goran AK Hercegovina
Poštovani Gorane,
Jučer smo imali trku OSV u Mostaru, tom prilikom iskoristili smo vrijeme da obidjemo i stazu na kojoj će se održati Street Race. Jednom riječju - UŽAS, smeća po svuda.
Ne kažem da je ostalo iza vas, no napominjem ti da nismo ni kročili na stazu a već smo zatekli nered.
Oni koji prate našu organizaciju znaju kakvu mi stazu iza nas ostavimo, doslovno bez ijednog papirića, tome pridajemo veliki značaj, i gdje god pravimo trku dobijemo ponovo dozvolu za tu lokaciju iz tog razloga )))
I prošli put kada smo imali trku na toj pisti zatekli smo je neurednu ali ostavili čistu.
Stoga, nema potrebe za panikom ili opomenama, znamo svoj posao
Pozdrav
Nexus je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Pa ko ce doci na style :icon_eek:
eto prvi si:lol: