Nisam, vidjela sam temu kad je tek postavljena kazem za tebe, ako drugi vrijedjaju tvoj auto, ne daj im za pravo, barem nema razloga za ovakav auto, al u svakom slucaju, svidja mi se tvoj pristup forumu nakon takve teme.Ne sekiraj se, imala sam i ja slicno iskustvo sa Mitsu forumom, ja sam bila pod temom "bosanski cuneri", s autom na kojem je jedina izmjena bila boja cak mi je i auto proglaseno da nije Eclipse itd...pa tako da te savrseno razumijem ne valja ljudima sto sude prije nego sto ista znaju, a nemaju svi strpljenja za tudje pljuvanje (ja ga bas i nisam imala )NekoIme je napisao(la):Hvala, Djavolice! Malo si se kasno ukljucila, naziv teme ima svoje znacenje, pregledaj malo forum "humor"
Zero, meni se Veilside kitovi bas i ne svidjaju, pretjerani su mi. Ne volim nijedan ovaj front bumper sa "dugim nosom", ili onim krilom od aviona nazad Treba to koristiti svakodnevno, a ne da mi auto izgleda kao da je za race track stvoreno
Od ovih kitova na linku koji si postao, meni se ovaj najvise svidja:
gale_osijek je napisao(la):svaka cast na onom napisanom na prvom postu mene si nasmijao hehehehe
bas si lik...
:lol:
veljo-p je napisao(la):ajoj najbolja kola a jos dvosjed nemoze biti bolje loze li se cure na kola meni se cini da se bacaju pod tockvove kada ga vide ugradi uff kako u tome dizu noge. ocu i ja da budem seljak kao ti sacu i ja da slusam takvu muziku da se i meni desi 350z
RCat je napisao(la):veljo-p je napisao(la):ajoj najbolja kola a jos dvosjed nemoze biti bolje loze li se cure na kola meni se cini da se bacaju pod tockvove kada ga vide ugradi uff kako u tome dizu noge. ocu i ja da budem seljak kao ti sacu i ja da slusam takvu muziku da se i meni desi 350z
dizanje nogu.. malo lose, sicevi se ne spustaju ^^