NekoIme je napisao(la):Hvala drugovi!!
Sa registracijom malo ispod 36 000.
Izvana sam jedino i mislio felge i mozda taj spoiler, ostalo doradjivanje bi pod haubom bilo, a stakla su vec dosla dovoljno zatamnjena.
Ovaj mi je odlican i decentno sredjen, najsretniji cu biti ako nesto slicno postignem
NekoIme je napisao(la):Hahaha! Tek sad vidim tvoju lokaciju, vec sam se bio zabrinuo kako svako po Bosni voza Z-a, a jedino ja jos nijednog vidio nisam
Pa imas slike unutrasnjosti par stranica prije, nije tolika rupa ostala, velicine je dva standard auto-radija, samo sad ispod dvd-a stoji mali pretinac.allroad je napisao(la):kakve veze ima sto je imo i kasetu i CD
isto ko i u audija oni veliki kastofoni... imo sam i ja BOSE u audiju imo i kasetu i CD znaci onaj veliki kastofon i ima takvih i europi i u americi i kad ga izvadis bila bi velika rupa jer je tabla tako napravljena
ne znam kako si ti uradio to ? uslikaj nam da vidimo
NekoIme je napisao(la):Pa imas slike unutrasnjosti par stranica prije, nije tolika rupa ostala, velicine je dva standard auto-radija, samo sad ispod dvd-a stoji mali pretinac.allroad je napisao(la):kakve veze ima sto je imo i kasetu i CD
isto ko i u audija oni veliki kastofoni... imo sam i ja BOSE u audiju imo i kasetu i CD znaci onaj veliki kastofon i ima takvih i europi i u americi i kad ga izvadis bila bi velika rupa jer je tabla tako napravljena
ne znam kako si ti uradio to ? uslikaj nam da vidimo
RCat je napisao(la):Switzerland
Underground Racing
JDM Junkies
Germany
ove znam jos iz doba osmice, kupovala sam kod njih.
Quantumautosport
Japan
mozda su jeftinije direkt
Rays Wheels