Hehehe!!! Zakuhalo se opet!:lol:
Kako se neki uvrijede i neprozvani, iako sam ja uopsteno govorio...(fali mi onaj smajli sto plazi jezik :lol
Neko voli VW, neko Peugeot, neko Fiat...ja volim svoj auto.
Svaka cast svima koji u svoje auto (ma kakvo ono bilo) uloze truda, ljubavi i novca da ga ucine sto originalnijim.
Nisam neki tuning freak pa da bih zadnju paru dao za neki dio za nadogradnju, niti se vezem za materijalne stvari. Imam garazu, ali Z-a ne drzim u njoj, jer mi se ne da uvoziti i izvoziti ga, perem ga dva puta mjesecno i necu ubiti goluba jer mi se posrao na vjetrobran :lol: Spoiler sam kupio uz njega, ali ga jos ni postavio nisam.
Odricao sam se svega i svacega da bih si to auto priustio, pa mi sad ne pada na pamet robovati mu. Ako bude viska para za felge - super, ako ne - opet dobro.
.nOKe je napisao(la):
CoL3-99 je napisao(la):
malo vrijeđanje i jeste,al ima ljudi koji su vezani za to auto i imaju pare i ljudi hoce da ga vrate u fabričko stanje,zele da imaju staro-novo,npr sa foruma 335i ima bimera koji je star 20-ak godina neznam ni ja,al je on zato ko bombona ljepsi nego iz fabrike,covjeka nesto veze uz auto moze i on prodate par tih kockica i uzei bolje ali nece:icon_smile:
pa upravo.. ima ljudi koji hoce, da imaju staro auto (koji je njima nesto drago, iz nekog razloga) i jednostavno zele ga dovest do savrsenstva.. tako to ide..
po toj logici bi i meni bolje bilo da sam odmah prodao golfa 2006 dok je bio 5milja i ovo sto sam ulozio u njega i kupio clia starog 5 godina sa 1.2 motorom i da se qrcim kako imam "novije auto nego komsija"..
nije ni u tome fazon..
Ima bar 50tak modela potpuno novih auta koji sam mogao kupiti i proci jeftinije nego sa 6 godina starim Nissanom.
Druga stvar, ulagati jako puno novca u "staro" (nemojte mi sad zbog dobne klasifikacije auta skociti opet za vrat) auto je OK samo ako ga zauvijek zelis zadrzati iz sentimentalnih razloga, i ako pored tog imas jos jedno auto (makar tatino i mamino) :lol: Nisam pao s Marsa da utucem 50 000 KM u vozilo za koje za godinu-dvije necu moci dobiti ni pola tih para, ma koliko ono tunirano bilo.Bacanje para u vjetar nije jedan od mojih hobija :lol: