Malo nizbrdo, malo vjetra u ledja i ide k'o zmaj! :icon_smile:Aditas je napisao(la):moze on i do 260... zato covjek i rece.. "nagurao"
NekoIme je napisao(la):"Top speed of stock Nissan 350z is 155 mph before the speed limiter kicks in. If you disconnect the speed limiter, the top speed is approximately 167 mph." - EU verzija.
Model za americko trziste nema elektronsko ogranicenje brzine.
MTR je napisao(la):joj ko da je bitno koliko ide , razni modeli nabiju toliko , ono sto je bitno je kako koju krivinu oplete i taj Nissanov V6 , fino izbalansiran taman koliko treba snage i momenta , auto sam vec vozio daje pravi feeling na volanu ( svidja mi se tabla gore-dole sa volanom ) , izvrsne kocnice , trap odlican ,ostale stvari kao perfektno odradjen zvuk , dobra mjuza .... Samo ne kontam sto su mu razlicita sjedista ??? A za vanjski izgled i napucavanje nema potrebe , vec i za seriskim se okrecu glave tako da ... ma sve bi bilo viska.
Drug , auto je dobar i bolji od vecine , uzivaj u njemu , sta i ako izgubi cijenu , kako god bar ti ispuni onaj cejf kad ga stisnes .
Nissan Power
MTR je napisao(la):joj ko da je bitno koliko ide , razni modeli nabiju toliko , ono sto je bitno je kako koju krivinu oplete i taj Nissanov V6 , fino izbalansiran taman koliko treba snage i momenta , auto sam vec vozio daje pravi feeling na volanu ( svidja mi se tabla gore-dole sa volanom ) , izvrsne kocnice , trap odlican ,ostale stvari kao perfektno odradjen zvuk , dobra mjuza .... Samo ne kontam sto su mu razlicita sjedista ??? A za vanjski izgled i napucavanje nema potrebe , vec i za seriskim se okrecu glave tako da ... ma sve bi bilo viska.
Drug , auto je dobar i bolji od vecine , uzivaj u njemu , sta i ako izgubi cijenu , kako god bar ti ispuni onaj cejf kad ga stisnes .
Nissan Power
lov2xlr8 je napisao(la):eh danas vidjen roadster crni mat crni u tuzli,sa nekim chrome felgama,stroj
Da prebacim na novu stranu tako da i badboy moze skontati :lol:lov2xlr8 je napisao(la):eh danas vidjen roadster crni mat crni u tuzli,sa nekim chrome felgama,stroj