DJ_M4rko je napisao(la):Koliko ce ti uzeti za lakiranje spojlera i btw bili izmjerio koliko imas praznine izmedju gume i blatobrana
DJ_M4rko je napisao(la):Naprijed me interesuje hehe ajd nemoj zaboravit
OggyBoy je napisao(la):A koji te vrag tjerao da skidaš oznake, baš mu fino stoje, ničemu ne smetaju?:icon_sad:
Nego, da li se to meni čini ili nekako maska, kauba, branik, blatobran, kao da nisu baš u liniji i fino uklopljeni, popravi to malo, odvrni, naštimaj, pa pritegni.
deez je napisao(la):Dario, auto ti je prelep nemoj dalje da izmisljas modifikacije... oznake su sa razlogom tu i bolje je sto si ih vratio, jedino ti je ostao onaj spojler i enterijer da doteras, malo je anemican
Ouragan felge su najbolja moguca opcija za 206icu (i one GTI sto si prodao :icon_mad, evo i ja sam svoje zavrsio, sutra nove tromble da namontiram i planiram da ih ako Bog da provozam prema Kiseljaku.
OggyBoy je napisao(la):Zar još nisi našao oriđiđi player?
Fino ti ja kažem, cjene ih više nego neke nove playere, da ne kažem da ih cjene i preko 200KM.
..323.. je napisao(la):Fin pezo,bas steta ovo za znakom na gepeku,odlicne su ti felge,bas se uklapa boja klijesta i dobosa.