Član
RE: 206 by DDaarriioo---->obrve+ spojler
:lol: sa spojlerom sam prezadovoljan... sutra bi trebao bit postavljen...
obrve--> meni su bas cool, al o ukusima se ne raspravlja... ako nista, malo promjene ne skodi...
i ja bas danas kontam, dosao sam do ''nekog kraja'' sa dotjerivanjem.... mislim da je red da auto ide na prodaju... tako je i sa proslim bilo...:lol:
i jedna ispravka, nisam jos do kraja... trba nazad neka fina rora... na auspuh...:icon_smile:
deez je napisao(la):Spojler je fantasticno legao, izgleda vise nego dobro... obrvice su ti "SO kadett"... dosao si do trenutka kada vise nista ne mozes uraditi na autu a da ne ukakis... ovaj projekat je zavrsen.
Reci mi, osecas li tezinu felgi malo na papucici gasa, kako mota sada? Meni se nekako namuci kada mi je smotan volan a hocu da krenem iz mesta...
:lol: sa spojlerom sam prezadovoljan... sutra bi trebao bit postavljen...
obrve--> meni su bas cool, al o ukusima se ne raspravlja... ako nista, malo promjene ne skodi...
i ja bas danas kontam, dosao sam do ''nekog kraja'' sa dotjerivanjem.... mislim da je red da auto ide na prodaju... tako je i sa proslim bilo...:lol:
i jedna ispravka, nisam jos do kraja... trba nazad neka fina rora... na auspuh...:icon_smile: