Član
George je napisao(la):Astra je napisao(la):George, mogu samo potpisati ovo sto si napisao, i ja sam isao gledati A4 i Passat-a, licno passat mi je puno ljepsi unutra, prostraniji, siri bar 3 puta od audi-a, i za 53 milje imas FULL auto, dok kod audi-a imas startni model sa 0 opremom... Audi je po meni pravo bezobrazan sa dodatnom opremom, ali jebg to je premium marka... u svakom slucaju, ucinio si pravi izbor, i nadam se da ces nam napisat neke kratke dojmove oko auta, nakon voznje, jer i mene pravo interesuje taj auto...
Je jaro baš sam sve obašao i posavjetovao se oko svakog modela koji me je zanimao jedino passatu nisam našao zamjerke što se tiče auta a i cijene. To što pišu da je auto identično kao prošli model su priče za malu dijecu, platforma jeste ista ali potpuno novi look dosta nove opreme da ne pišem sve ima ovlaštenoj stranici farovi sa led diodama i bi xenonima izgledaju savršeno i najbolje se ističu kad je auto u boji deep black perl efect i baš sam takvog uzeo mada ga još uživo nisam vidjeo jer ga još niko nema takvog čak ni u salonu i zbog toga se čeka na auto po 7 mjeseci što je malo smiješno al neka isplati se.
A što se tiče vožnje vozio sam iz salona s istim motorom 2.0 tdi 140 ps, auto klizi doslovno motor se skoro pa nečuje što mi je nezamislivo jer znate i sami kako su se prišnji dizelaši glasali vuče kao benzinac, mjenjač je gladak i precizan sa vrlo malim hodom a za ovjes nemozes rec ni da je krut ni mekan jednostavno za sve potrebe pogodili su ga pravo. Potrošnja sa novom tehnologiom start stop kazu u salonu ako se baš svega pridržavaš jer imaš na tabli signalizaciju kad je idealno prešaltati u veću ili manju brzinu kažu ne prelazi 4,5 mada ce se rijetko tko svega toga pridžavati osim baš nekih tetkica opet nebi trebao prelaziti 7 litara sve u svemu mene je fasciniralo.
Bit ce slike kad dođe
meni auto fino izgleda, cestitke na kupnji i siguran sam da ces bit zadovoljan... nijedan passat nije bio nesto ekstremno dizajniran, odlicna limuzina sa solidnim izgledom koji ne zastarjeva kao kod ostalih modela (kad vidim onog proslog c5 citroena povraca mi se, kad ste ga vec spomenuli, budite realni pa navedite koji auto sad izgleda ljepse kad ga gledate nakon 10 godina, taj citroen c5 ili passat tadasnji 3bg?), to je isprobana formula i tako ce i ostati... samo mi reci kako se ponasa taj start stop sistem na tdi motorima? nesto sam malo skeptican prema tome, ne bih mogao zamislit da mi se auto gasi na svakom semaforu, i samo zbog toga bih se odlucio za 1.8t. koliko sam upucen oni nemaju taj sistem (i zvuk je tu naravno)