s autom imam problema,nesto je lupkalo tamo vamo,izgleda da su podizaci ventila,skidali smo ih,tvrdi ko kamen,malo ih cistili i to vratili nazad i dalje lupa al manje,dok su mi drugi rekli da je klipnjaca il radilica bla bla,ulazio sam kamerom u cilindar,ima jedna crta,al ne bi trebalo da je tolko strasno,mozda malo karika pojela,al kasnije jedna svjecica nije bila dobro zavijena pa je izbila kompresija,komp je pobudalio valjda pa sad auto ne radi,zaljeva ga gorivom,kad iskljucim dizne onda dobro radi dok ne potrosi gorivo iz cilindra par sec,pa cekam kolegu da ponistim greske i to,a cini mi se da cu i generalku raditi,honovanje svih cilndara,karike,lezajeve,rvnanje glave, nove podizace,zupcasti i te pizdarije,auto sada par dana miruje u garazi dok to ne rijesim,mozda ga sad budem vozao dok lupali podizaci,a moza i ne vele jer 20og istice reg pa se mozda malo smirim da odradim generalku i to sve da bude tip top,moji me tjeraju da ga prodam jer me vec kostao i preko 15000km,al nema sanse nakon toliko ulaganja,baksuz jesam al nadam se da ce bit ured,kad otvorim da su klipnjace i ostalo uredu... do tada se malo zezam, uzeo sam narancastu i plavu foliju da felge odradim jer po meni te 2 boje pasu na ovu sivu,pa evo kako bi izgledalo,mislim da cu ovako lj. sezonu sve odraditi... i malo dorađujem unutranjsot,tablu u srebrenu i to...