ma ne, ja nisam uradio samo jednu, il sam se pogresno izrazio,il ste me pogresno razumili, ja nisam mislio niti jednu uraditi, radili su honovanje svih,ono samo prosli, i auto je diimilo na trecem cilindru, kasnije sam otvorio motor i ono na 3stublina sva isparana , te sam onda mislio raditi samo jednu kako su mi bili rekli,al sam se odlucio za sve 4, a kada smo ga otvorili ovaj drugi tokar premjerio kad ono sve stubline imaju ovalnost,nije pravilna kruznica, jer i meni je u cilju kad sam bacio dosta para da ga vise ne otvaram i da budem miran, znaci ono je bilo samo honovanje, da prođe malo masina kroz njih, a ovi isti sto su zajebali mi traze 120km po stublini, (sama piskna 40km) dok ovaj drugi mi sad ce uraditi za 80km (stublina 30km) i sve to x4, sad se samo andam da ce sve biti ured kada uradim, a ovaj sto mi je prvi radio je navodno među najboljim, zato sam i ja nosio 50km od kuce da to radim jer sam cuo da je dobar, ovdje po mostaru ih ima ihihi sto rade,al ajd kad je taj dobar odnjeo njemu, covjek radi 40 god,al eto belaj, isto mi je za lakiranje, obilazio mjesec dana lakirnice po cijeloj Hercegovini, kazu ovaj sto sam ja radio u njega strasan,nema dalje,najbolji naj ovo naj ono pa opet na meni zajebe