Početnik
nemoze ih on nakras kolko ih ja mogu kupit a jednom kad bi ga uhvatio nebi ga ja tuko samo bi ga zavezo sa slep sajlom za auto i vozio jedno 80 -160:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
tvrdoglavi je napisao(la):ja sam prije 2 godine gledao kako frajer opljaha pola parkinga :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:
ne mozes da vjerujes kako mirno odradjuje...uzme 2,3 kese iz auta odnese negdje blizu i vrati se i sve tak...
syncro je napisao(la):tvrdoglavi je napisao(la):ja sam prije 2 godine gledao kako frajer opljaha pola parkinga :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:
ne mozes da vjerujes kako mirno odradjuje...uzme 2,3 kese iz auta odnese negdje blizu i vrati se i sve tak...
I jesi zvao muriju ?
xzone je napisao(la):ufatio frajera prije 10 dana u mom autu pokusava dvd izvaditi na ciglanama u sarajevu..cc nisam mogo vjerovati vidim otvorena vrata prednja vire noge ali sam mu ih polomio bio je onaj cuvar sto cuva podzemnu onu garazu kaze ja konto njegovo auto..neznam sta je snjim osto je lezati na zemlji nista murija sta ce mi..zna cuvar pa ako ko bude prolazio nek ga pita sta je snjim recite onaj sto vozi plavu trojku sto je prebio lopova..fino ga izudaro teleskopskom palicom i kulturno otiso niko rijeci nije reko...