Mali_svaler je napisao(la):Ma taj bmw je navodno spuco ujutro kad su krenuli. Pricao mi lik kod kojeg su auto ostavili. M3 2,5 V6 24V kaze da ima sve i svasta od opreme..... Sacekat cemo sretnog dobitnika da nam se pohvali kako je to uspio.
jbg ja nisam bio u mogučnosti da idem,ali bilo je extra dole koliko vidim....a jesi li ti išao sa svojom bengicom???Iceman je napisao(la):Bilo je dobro
Oggy je napisao(la):Dottore je napisao(la):Vremena na 402 :icon_question:
nije bilo ni razglasa nit se moglo vidjet gdje koje je vrijeme... jedino ko je vozio zna..vecina ih je preko 18 sec
ja sam samo slikao danas
tepSIJA je napisao(la):Organizacija na Nivou... respect Seju i Mazzamalom posebno... jedina zamjerka je to sto niste mogli ili ja mozda nisam primjetio one mobilne mini WC kontejnere... i razglas je trebao al jbga dobro u svakom slucaju. imali ste razglas trebao je samo mikrofon od par "maraka"
sto se tice ucesnika. daleko ispod nivoa, cast izuzecima, a neki bash jednostavno srece nemaju :icon_rolleyes:
Mali_svaler je napisao(la):Ma taj bmw je navodno spuco ujutro kad su krenuli. Pricao mi lik kod kojeg su auto ostavili. M3 2,5 V6 24V kaze da ima sve i svasta od opreme..... Sacekat cemo sretnog dobitnika da nam se pohvali kako je to uspio.
mah odma sam ja znao da je ono stroj nad strojevima kad sam vidio šta radi ispred pumpe.....HFintegrale je napisao(la):Taj crni BMW e36 o kojem pricate jeste 2.5 24v max ful oprema, sve moguce i nemoguce... imao je kao sto neko rece zute meglenke, M3 optik, felge Borbet A 9x16, DTM rore.... vozac je Mesko iz Sarajeva, kad je posao za Mostar imao udes u Ostroscu... dovucen je BMW juce na slepi u Mostar i vec se radi, bit ce opet kao sto je bio :lol: al je strojnica ja mislim najbolji e36 u drzavi
muha druze mije m3 nego 2.5 24v normalno bmw sestak.. haha m3 oprema
jeste jeste.....bio bmw još crveni jedan sa njim,crvena calibra,tamno plavi taj golf 3 i on........ja kad sam došo na pumpu....reko šta je ovo.....tek tad mi je bilo žao što nisam krenuo u mostar....al jebiga biće bolje........usput hvala puno na slikama....HFintegrale je napisao(la):to je taj bila s njim crvena calibra, golf trica bmw 850 i bmw x3....
Evo slika dosta na amk nitro
http://amknitro.com/galerija/index.php?twg_album=2009
tog bmw-a što se juće slupo ja sam vidjeo na grbavici prije par dana.....ma vidi se po zvuku da je strojka...:icon_smile:HFintegrale je napisao(la):imam ja negdje postavit cu dok nadjem