ArminM je napisao(la):
ja sam zavrsio informatiku u Travniku, na istom univerzitetu na koji Limpi sada ide, i ako cemo iskreno to je jedini faks u travniku cija diploma je validna 100%. Moj jedan kolega se ozenio u toku studiranja, zena mu u njemackoj u frankfurtu, i nakon diplomiranja je i on otisao. skoro smo se culi, zaposlio se i radi u struci, nije imao problema sa diplomom. Ako te jos sta zanima pitaj pa cu ti reci. Na ovom univerzitetu ima puno raje iz Tuzle, mislim da za vandredne studente ima organizovan prijevoz subotom i nedjeljom
Izvinjavam se grgi na off topicu, ali imam jedno pitanje i ovo se odnosi općenito ne samo ne tebe, ali eto ti si primjer, prvi pri ruci.
Kako znam ne radiš u struci, a završio si tu neku informatiku. Ako je priznat fax i priznaju diplome u Njemačkoj, nije mi jasno kako si ti bez posla i još xxxx drugih sa takvim faxom. Jer npr. u Tuzli, a sigurno i Sarajevo i ostali gradovi u kojima ima Elektrotehnika, ali pravi fax, ne privatluk, dobija posao u roku od mjesec dana, pa čak i manje, zasigurno. Npr. u Tuzli iz pouzdanih izvora je potraga za inženjerima elektrotehnike, i pitanje je da li ima iko na birou, i priča da je privatni fax sličan ovom, može te okačiti mačku o rep.
Jedino ne znam koje zvanje stičeš kad završiš tako nešto.
:icon_exclaim:
Grga što ne upišeš TOI u Tuzli na Filozofskom:icon_confused: