lov2xlr8 je napisao(la):@sina
sto se tice zavaljivanja u auto,dakle oborish sjedista do kraja i vozis,moze se voziti ali nije bezbjedno,koliko god ti dobro znao kolko imas naprijed a kolko sa strana.prije svega prilikom naglog kocenja izdizes se sa sjedista i samim tim ne kocis dovljno dobro.
ja sjedim koliko toliko uspravno,malo oboreno sjediste i gurnuto do kraja nazad ipak 200cm ,tako da imam dobru preglednost.
po tebi sam pocetnik,ako je tako jesam
@sina
ocigledno imas vozacku desetak godina ili si taksista pa si vec presao 300 400...
ja imam vozacku 6ipo godina i preso sam nekih 200 hiljada sto je relativno puno mada u zadnje vrijeme prelazim manje.
daki je napisao(la):Ja sam rekao za tipove u zatamljenim Audijima, Passatima, i BMW-ovima. To su kreteni svoje vrste.
Tacno se zna na kakve mislim.
lov2xlr8 je napisao(la):@sina kralju nisam navalio na tebe,nego iznosim neke cinjenice argumentovane,
pojas se zna zasto je izmisljen i koliko je zivota spasio,airbag nije nista naspram pojasa.airbag se mozda nece ni upaliti a pojas je pojas.
kazes imas vozacku 3 godine a u prethodnim postovima kazes kako si preso 300 000,kao ono znam ja kakav sam bio prije? jel ne izlazis iz auta ili?
a sto se tice tog zatamnjeni audiji bmwovi ovakvi onakvi,i ja sam vozim golfa zatamnjenog,ali opet se ne upustam u neke stvari koje su kriticne,kriticniju su mi oni sa krševima koji voze kao da imaju m3 sa 255 gumama i ulijecu u krivine i izlijecu na dva tocka,a gume stare 10 godina,al nema veze imaju sare makar malo...