prvo pohvala za temu,vecina sto je ludoA napisala,mrzim opake getace,kadetare,corsaire,i ostalu raju sa pjecnim tuningom i dodje na semafor i blehne u mene na raskrsnici ko da je boga vidio... mrzim ko sto je daki nabrojao a6,8,bmw 3,5,7 potamnjene koji non stop prolaze kroz crvena,koji misle da se uvijek mogu nabacit i da uvijek imaju prednost,zene koje voze 40 a ogranicenje 80 ,zene koje se ne znaju prestrojavat,pa samo krene naglo udesno-ljevo i malo fali da mi otkine pola auta ukoliko ne zakocim,kad me neka ljuta golf 2 prestigne,onda naglo zakoci,i skrene desno,i opcenito kad neko odjednom naglo krene kocit i skrene ,bez ikakvog zmigavca,a posebni slucajevi su krsevi kojima ne rade ni stop svjetla ni zmigavci ni nista... i smijesne bosance (dijasporce) sto odu gore,kupe auto polovno od 15-20 hiljada eura ,uvale se do glave u kredit i onda dodju ovamo i kurce se nama ,kofol su zanimljivi... taxisti koji se ubace ,ili prave polukruzna koja su toliko rizicna ali eto... ima svega i svacega kod nas