smajke je napisao(la):
Nerviraju me likovi koji misle da su vozaci kada imaju auto od tate i mame (tdi 110 i 130 ks)
i glumi fraju kako je brz,zna vozit i kako je popio svu pamet svijeta, sumaher
..Potegnes se snjim i brz je do prve krivine gdje naravno obidjes ga ko kucu graha sa 60 ks autom u stock izdanju...
moj covjek!
i mene ovi nerviraju,a pun ih ku.ac takvih u brckom,upravo to,znaju samo na ravncici stisnuti gas i to saltaju prije vremena,kreteni.
e sad sta mene nervira,nervira me definitivno (to jos kad sam vozio 205-icu a kocnice bile strahota strasna) kad neko da zmigavac 3 metra prije skretanaj na otvorenom put pa naglo skrene,jpar puta je malo falilo da ga naguzim.dalje me nervira kad neko telefonira,pusi u autu,a jednom sam u tz na semfaoru vidio zenu koja je ,pazi sad ovo,jednom rukom telefonirala,drugom pusila i jos se stigla ogledati,a bog te,kako me izludila,inace sam zivcan.sijede mi krenule vec.
nervira me lik kome je babo/tatko kupio
audija a6 cabrio (ovo navodim jednog pojedinca) i koji spusti sjedista koliko je moguce pa onda izviruje iz autu uz obaveznu pojacanu muziku enkog recimo bojana (onog sto spjva usne boje vina,fuuuuuuuuj)
mrsko mi vise pisat,kasnije se sjetim jos.:icon_biggrin: