hero je napisao(la):
hahaha malo sam vas upalio, sorry, imam vozacku 17 g,
Malo??? Pa ljudi spalise tastature....
E sada da odgovorim brcaku ono sto mislim... U tebi sada vidim sebe prije tri mjeseca, vozio a4 125 konja, stalno bio na 4k obrtaja, trosio kisu, mucio ga, preticanje bila citava procedura, a potrosnja bila brrr za 1.8....
Ovaj mi sada trosi oko 13 litara sto je za neke 2-2.5 litara vise od onog, ali poetna je u tome da nemas razmisljanja i procedura vracanja u manju, zaletanja i slicnih stvari kod preticanja, jednostavno vozis, stisnes gas i prosao si.... E sada, ti imas auto od 90 konja i mislis da je 230 bar dva puta brze...Nije to bas tako... Da bi mogao divljati moras imati bar RS-a od 450 konja, ovo sa 230 je super za preteci, ali opet ne tako jako da bi mogao na svakom mjesu preci koga pozelis....
Ja sada vozim skroz durgacije, volim stisnuti prvu i drugu, da osjetim kad povuce, ali da sada pucam petu ili sestu...pa za to mi treba pista....:lol:
U sustini nema potrebe za forsiranjem kada vozis nesto jace, jer jace auto vuce na 2k obrtaja kao slabije na 5k... Zato ni potrosnja nije puno veca... E sada ako ti sjedes u nesto jako, iz neceg slabog, pa navalis turirati, neces se puno navozati....
Sada sam misljenja da ne treba voziti slaba auta, tj. nejaka ako nije u pitanju vecinom gradska voznja, jer veci motori bas piju u gradu....
Da bi osjetio svu argelu konja, kod benzinjara se mora dici preko 4k obrtaja, a da bi se osjetila bas snaga auta, mora se bar dvije brzine do kraja...Extra je osjecaj ispucati drugu do kraja i onda se u trecoj leti...hehe...