ha,haDavor_ je napisao(la):ljuboje je napisao(la):i ja dolazim...
Da mi vratis jelensku :icon_biggrin::icon_biggrin: heheeh
MTR je napisao(la):Death_beat je napisao(la):u zivinicama iz pravca sarajeva prvi semafor (koji inace ne radi ) skrenes desno, tj na ciljuge, i dalje nigdje ne skreces, ubrzo ces doci do piste gdje je SR
treba li jednostavnije?
ja cu preko Zav'dovica
ljuboje je napisao(la):ha,haDavor_ je napisao(la):ljuboje je napisao(la):i ja dolazim...
Da mi vratis jelensku :icon_biggrin::icon_biggrin: heheeh
ma...ja mislim da je jos autu...ako ne bude,dobices novu... :icon_smile:
esso_sa je napisao(la):Ja nikako ne kontam zasto u temi, koja se primarno bavi detaljima i najavom trke, svi morate pisati ja cu doc, doc cu i ja, eto i mene itd ???
Ne moze covjek lijepo doc do bitnih informacija zbog postova tipa "eto i mene" :icon_mad:
Ako vam je vec toliko bitno da napisete da cete doc i da svi ostali to treba da znaju, otvorite lijepo temu "ko ce doc na SR Zivinice" il sta ja znam pa se tamo tuspasajte.... Ovu temu ostavite organizatoru da moze pisati pojedinosti oko trke koje mogu biti bitne kako takmicarima tako i obicnim posjetiocima
esso_sa je napisao(la):Ja nikako ne kontam zasto u temi, koja se primarno bavi detaljima i najavom trke, svi morate pisati ja cu doc, doc cu i ja, eto i mene itd ???
ing-ecc je napisao(la):zato što forum više i ne služi u svrhe informisanja nego dezinformisanja
bolje reći, preseravanja i glupiranja
e moj esso, nek je tebi (i Lejli) sretno u braku a za SR ma vidjećemo, samo da prođu izbori pa će nam biti lakše svima aBd, :icon_smile:
i da znaš da ću doći, etoooooo meeeee :icon_smile: