nermin suljagic je napisao(la):ja nisam bio prosli put pa me zanima dali ce biti opet one test voznje,tj dali bi ja mogao izmjeriti vrijeme svog auta i kolka je bila uplata prosli put za te voznje?pozz
h da, svaka cast za ovo
Pike_gti je napisao(la):ja u zivotu nisam vozio 402 kao takmicar a niko nije vozio 402 s ovim autom i nemam pojma koje vrijeme pravim uopste... vrlo rado dam 20-25km da odvozim 2-3 test voznje da vidim kako ovaj auto uopste ide... moze i dan ranije uopste nije bitno... 50 je mnogo... pozz
Pike_gti je napisao(la):ja u zivotu nisam vozio 402 kao takmicar a niko nije vozio 402 s ovim autom i nemam pojma koje vrijeme pravim uopste... vrlo rado dam 20-25km da odvozim 2-3 test voznje da vidim kako ovaj auto uopste ide... moze i dan ranije uopste nije bitno... 50 je mnogo... pozz
antrax je napisao(la):Pike_gti je napisao(la):ja u zivotu nisam vozio 402 kao takmicar a niko nije vozio 402 s ovim autom i nemam pojma koje vrijeme pravim uopste... vrlo rado dam 20-25km da odvozim 2-3 test voznje da vidim kako ovaj auto uopste ide... moze i dan ranije uopste nije bitno... 50 je mnogo... pozz
Pike ako ti je svejedno 25km dati, onda dadni još toliko i isprobaj auto u takmičarskom dijelu... vjerojatno želiš znati vrijeme i nije ti žao dati te pare da odvezeš 3 utrke (mislim na 2 testne i 1 takmičasrska) ali ti je ofirno da budeš najsporiji u takmičarskom dijelu...
Zato se opusti, prijavi se... nemoramo pobjeđivati svi... odvezeš i gotovo...
MTR je napisao(la):ja cu doc pa makar gorilo
pioneer_09 je napisao(la):MTR je napisao(la):ja cu doc pa makar gorilo
taman ces da imas pivu od mene
MTR je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):MTR je napisao(la):ja cu doc pa makar gorilo
taman ces da imas pivu od mene
Inace ne dojim , al more' :lol: