Član
idem sam,ima mjesta da pocheram koga do gore :lol:
AldinShpura je napisao(la):idem sam,ima mjesta da pocheram koga do gore :lol:
Ervix_focus je napisao(la):JD. je napisao(la):ima li nekog programa za styling, kad pocinje ocjenjivanje, kad je proglasenje pobjednika ?
Pozdrav druze, Stayling i db drag pocinje sa prijavama od 9 do 12 a ocijenjivanje staylinga u 13h. prijave su 25 KM kao i prosli put. proglasenje oko 17-18h kad se zavrse trke.
Dzeniii je napisao(la):Nexus je napisao(la):jeste,imas da biras gdje hoces da se parkiras,ako neces da platis ima parking predvidjen i za tebe...
ja cu pjeske doci
senci je napisao(la):obavezno ponestite zimsku opremu. lance,duge gace itd. hehe zladno je
edvaE2 je napisao(la):aaaa jest mi krivo sto ne mogu da dodjem....
nadam se da cete bar mnogo slikati i snimati da mi sto ne mozemo doci mozemo bar s time se zadovoljiti
takmicarima zelim srecu,bez kvarova ili nedo Bog udesa,a posjetiocima lijep provod
IGY je napisao(la):neke klase u styleu kako idu
hvala na odg Ervix
Ervix_focus je napisao(la):IGY je napisao(la):neke klase u styleu kako idu
hvala na odg Ervix
Planirana je jedna opsta klasa i german, clean i rat style.
Igi dodji pa ce mo pravit klase:lol:, bitno je druzenje brate
ArminM je napisao(la):edvaE2 je napisao(la):aaaa jest mi krivo sto ne mogu da dodjem....
nadam se da cete bar mnogo slikati i snimati da mi sto ne mozemo doci mozemo bar s time se zadovoljiti
takmicarima zelim srecu,bez kvarova ili nedo Bog udesa,a posjetiocima lijep provod
imat ces od jaruge sve slike i klipove snimljene na cd,,slike i klipove sa trke na kojoj smo bili obojica,i ove sada,sve cemo sprzit na cd,nek se nadje