Član
elmir je napisao(la):ako Bog da ujutro smo ja i jos jedan forumas gore.. uspjeli smo se dogovoriti.. valjda cu nekog prepoznat s foruma
znaci ipak dolazis,ajde bas mi je drago sto ste se skontali,vidimo se na pisti ako Bog da
elmir je napisao(la):ako Bog da ujutro smo ja i jos jedan forumas gore.. uspjeli smo se dogovoriti.. valjda cu nekog prepoznat s foruma
ArminM je napisao(la):elmir je napisao(la):ako Bog da ujutro smo ja i jos jedan forumas gore.. uspjeli smo se dogovoriti.. valjda cu nekog prepoznat s foruma
znaci ipak dolazis,ajde bas mi je drago sto ste se skontali,vidimo se na pisti ako Bog da
elmir je napisao(la):ArminM je napisao(la):elmir je napisao(la):ako Bog da ujutro smo ja i jos jedan forumas gore.. uspjeli smo se dogovoriti.. valjda cu nekog prepoznat s foruma
prije 15min se dogoovrili, i to slucajno, ja i soundlunatic dolazimo aBd.. tamo smo oko pola 11-11, tamam kad se sve zakuha:icon_biggrin:
eddo je napisao(la):ja bih iskoristio priliku da najavim jednog velikog VIP gosta za stolom dB drag-a, o kome se radi saznacete in da morning :Icon_wink: ...
TROUBLE_MAKER je napisao(la):Bilo bi dobro...kad bi neko napravio veliki natpis "BHTUNING FORUM"....pa da svi dodjemu tu,i upoznamo se!!!!
muha je napisao(la):mi krecemo ujutro u 9 sa OMV-a u Brijescu pa ako neko hoce bujrum
trizex je napisao(la):Hajmo zene, iiiideeemoooo jos par sati :123: