e za ovo ti ide +sreto je napisao(la):ko bude vozio 10.9 na onoj stazi ja mu skidam kapu,il je lud il ima jaja ko bundave....
uopste ne treba ocekivat spektakularna vremena
sreto je napisao(la):ko bude vozio 10.9 na onoj stazi ja mu skidam kapu,il je lud il ima jaja ko bundave....
uopste ne treba ocekivat spektakularna vremena
HONEY je napisao(la):madjarska je jedno a zivinice drugo
ja sam u osijeku imao vrijeme auta 10.6 sa neispravim boost controlerom, sto me je svakako barem nesto usporavalo
no vama nekima nije problem odmah se slepati njemu a mene otpisati, zato kad ja pobjedim netrebate mi dolaziti cestitati
kladite se na krive likove.. ja cu napraviti potres u zivinicama
HONEY je napisao(la):madjarska je jedno a zivinice drugo
ja sam u osijeku imao vrijeme auta 10.6 sa neispravim boost controlerom, sto me je svakako barem nesto usporavalo
no vama nekima nije problem odmah se slepati njemu a mene otpisati, zato kad ja pobjedim netrebate mi dolaziti cestitati
kladite se na krive likove.. ja cu napraviti potres u zivinicama
trizex je napisao(la):simanic je napisao(la):moze li pp zasto se SR ne smije voziti na slick-u (samo me int razlog ,inace ne ucestvujem na SR)?Aditas je napisao(la):RedLine je napisao(la):Moze li se voziti na full slick gumama??
Mladiću, prošli put ste isto pitali za slick gume, i odgovor je bio negativan. Po pravilniku se NE MOŽE full slick gumama voziti SR. Jel treba citirati ili? Očigledno je Vama teško snaći se u tom kompleksnom tekstu.
To Vam je pod Obavezama učesnika: član 8. c)
c/p " c) Gume na takmičarskom automobilu moraju biti sa oznakom DOT ili E, gume ne smiju biti
protektirane."
http://www.racingteam.ba/downloads/sr2010p.pdf
A sto se tice vremena prijava, za Vas cemo držati ovorene prijave do 13h, jer mi smo bolji od Gere (11h).
Lijep pozdrav
Pa vrlo jednostavno, neka logika bi bila jer je u pitanju STREET race da ucestvuju vozila koja bi bila STREET legalna, a u to ulazi upotreba guma sa DOT oznakom, jer slickove ne smijes koristiti ni u "regularnom" prometu...
ADO MOSTAR je napisao(la):Ovaj street race u Živinicama će dobiti najbolju ocjenu jer dota ljudi najavljuje svoj dolazak
bit će sigurno auta i u 13,12,11 a niže daj bože s obzirom na stazu
nermin suljagic je napisao(la):ADO MOSTAR je napisao(la):Ovaj street race u Živinicama će dobiti najbolju ocjenu jer dota ljudi najavljuje svoj dolazak
bit će sigurno auta i u 13,12,11 a niže daj bože s obzirom na stazu
sta bi se moglo uraditi povodom staze,imal sta da se moze adekvatno i u ovom roku poduhvatiti na njoj...?