Član
semma je napisao(la):Aditas je napisao(la):Eh ovako.... sto se tice hrana i pica, vidim da je boljka bila svima, trebao je biti i kamper rostilj ali ga nismo mogli uganjati. Pice ko pice, puklo je do 13h, sta sad? Sad znamo vase kapacitete, iako je ovo bilo prvi put i sve, iduci put ce biti vise.
Sto se tice sigurnosti... to nije u nasim rukama, ne u rukama organizatora. Redari su govorili, " ja sam primio svoju dnevnicu, a policija nek radi svoj posao"... i pustao je ljude na stazu. Onda smo policiju poslali na donji dio staze, i sve je bilo ok. I onaj mali dripac sa skuterom, ne bi izasao, dok ja licno nisam preskocio ogradu i fino ga izveo sa staze. Zato su trajale pauze medju trkama.
Svaka cast mjestanima i ljudima koji su pravili probleme, pokazali su svoje pravo lice ponasanjem na "pola" piste..kod vatrogasaca i dalje.
Ograda nije nasa, niti je u nasoj nadleznosti bilo kako ce se postaviti, ali rekao sam geri kako bi bilo najbolje da uradi, i iduci put rekao je da cemo postupiti tako.
Zasto nismo pustali auta unutra, upravo zbog toga, jer je BMW 5ca usla kao styling i stala kod Muamera, i onda otisla driftati i slicno, a i drugi su tako radili.. a da ne govorim o autima na parkingu. Mora seljo dodati gas kada ulazi na parking, da ga svi cuju i vide, i tako dizati bugiju i sl. Covjek ne moze uticati na tudji nivo inteligencije, shvatite to.
Nadajmo se da ce iduci put biti bolje. Pokusat cemo sada i styling organizovati.
A ovo za Erola, imao je vrijem od 16,8 dok je covjek koji se ustvari zauzeo 3. mjesto imao bolje vrijeme za pola sekunde. To je bio nas propust i izvinjavamo se Erole ako se te bilo kako time uvrijedili. Tebi svaka cast na rezultatu.
To sto sam ti rekao u mojim ocima si treci, bilo je zbog honde... medju nama, tebi da godi, a ne da se o tome dize tema.
cuj sigurnost nije u rukama organizatora??nego cijim rukama?
ti dole na sredini piste,kod vatrogasaca su stvarno pokazivali svoju kulturu i odgoj,ali posto to nije nista novo za nas,lijepo nadjes redare koji se mogu nositi sa njima....
Policija mi kaze... : " i nama prijete"... pa zamisli...