Pike_gti je napisao(la):
repo povzio 11,5xx koliko znam...
sejo vozio 14.0xx..
nisu to tako spektakularne voznje...
i bili su sami u klasi to jest nisu imali konkurecniju... mislim svaka cast za auta itd al koji k toliko cestitate kad se nisu imali konkurenciju...
Drug, kolega, poznaniku s foruma, korisniče foruma... kako god hoćeš da te nazovem, kako ti odgovara... 11.5 ti nije spektakularno vrijeme? gdje ti pratiš street race scenu pa vrijeme od 11 i pol sekundi nije spektakularno? 14.0 ti isto nije spektakularno? kad ćeš ti odvesti 14.0 na 402 metra mene interesuje... ?
Vozili sami u klasi i tebi to nije za čestitke... ? nisu imali konkurenciju... nije do njih, to i jeste žalosno što nisu imali konkurenciju, što nam je street race scena slaba, i zato im treba čestitati što su imali ponuditi raji vremena koja su napravili...
Mislim stvarno, nejasno mi je skroz iz kojeg ti ugla gledaš na sve to... nemoj mislit da imam išta protiv tebe ili nešto slično, suprotno od toga svega... ali me ova tvoja izjava hladna kao led dirnula pa sam morao napisati sve ovo...
Bez ljutnje molim te i dizanja tenzija, ali je tako... s dobrom namjerom sam odgovorio, da malo otvoriš oči prema ljudima koji se bore i slažu svoja auta da bi pravili što bolja vremena.
Čestitke učesnicima i pobjednicima
Organizacija kako vidim slaba skroz... izgleda taj Gera opet bio previše umiješan... ljudi malo to ozbiljnije prihvatite kad već imate uslove za održavanje utrka... radite utke s nekim drugim ljudima, ozbiljnijim pa će više ljudi posjećivati iste.
pozz. :123: