eh zato sam ja ovaj put samo db drag
pozz svima,bilo je fino ali lose organizovano,krenuvsi od naplacivanja publici po 5 maraka pa kasnije pustali dzaba...
jebes 5 maraka al brate dragi ako je 5 onda svima naplati 5 a ne pusti dzaba neke a neko jedva dao 5,drugo neko mi je probo ukrast zmigavac dok je auto bilo pored db drag satora,a nisam bio tu bio dva metra dalje i gledo trku..i to je lose,mogu mislit koliko je auta pokradeno tamo na onom parkingu kod termi.
najgore je bilo nama koji smo dolazili iz drugih gradova,od 9 do 18h dokle sam ja bio sam crko i ne samo ja nego siv ostali,sto od sunca sto od zedji i gladi,ponio 3 litra vode i popilo se a nigdje se nema ni nasut ni kupit....
al et sreca pa nismo ostali do kraja.
jos glupa stvar je bila sa tim pustanjem na stazu
ako je od 9-12 ulaz i pregled auta sta su onda radili do 14:30 kad je poceo sr...
ja sam uso za db drag u 14:00 a vec pocele kvalifikacije,a svi nisu ni usli...
lose lose skroz,hajd sto je race bio bezveze,nego i vam gdje je caraudio.ba bio i tu je bilo lose,jer s enije imalo gdje maknut auto,ma frka ziva.doduse oni nisu ni ocekivali 24 auta da ce biti,uglavnom db drag je bio extra odradjen sa obzirom na broj ucesnika i guzvu onoliku pored db drag auta a pored tog jos i trkaca auta se vracala pored db drag standa i jos gasove zavaljuju ondje a ljudi hodaju,djeca hodaju....sreca pa niko nije pogino...
jel vidio jos neko od vas onog merdzana sto je skrsio felge tamo na parkingu kod termi,divljo divljo i kako se okrenu pod rucnom pravac sa lijevom stranom u trotoar i tu ostade...kasnije dosla vucna sluzba po njega