daki je napisao(la):KRVOLOK je napisao(la):pa sto se onda trkate na gerinim trkama ????
On nema pravilnika,moze da svako vozi pa cak i trkaca kola,nema tehnicku komisiju,nema validne mjerne instrumente i sve je podredjeno da pobjedi u svakoj klasi neko od tih brdskih trkaca.
To je kaubojska trka i ko god ucestvuje u njoj mora biti svjestan da nema pravo da se buni nizasta kad nema pravilnika niti bilo cega sto bi regulisao sam nacin takmicenja.
Cisti cirkus su te trke i zato se zabavite dobro prije svega a to sto pokusavate neku pravdu izganjati nema vajde.
Eh zato ga je Nurija oshibo :lol:
@Fiesta
Nije ti Mladen kriv, ciko se vozi i zabavlja, briga njega sto su ostali nezainteresovani za ozbiljniju pristup. Iz razloga sto gospodin Mladen kada je vozio kola mi smo svi se gurali u hodalicama, i sto nam moze biti deda svima, izbacio sam iz tvog posta pojedine uvrjedljive detalje. Naravno ne zelim ni ti da se naljutis na mene, ali shvati da nije primjereno i mi to ne dozvoljavamo.
Bez uvrede.
LP
KRVOLOK je napisao(la):TDi Power je napisao(la):Hej ljudi nisam juce bio na SR ali sam cuo neke vazne info da kada se Hota trkao sa Omarom Dzaficem(Opel Corsa Driver) da ga je "uzeo" nekih 5 duzina auta,ali je koristio slikove gume koje se koriste u F1
Prepao se hota kadeta iz Gradiske pa sto je god znao stavio na auto da neizgubi i u Sarajevu
loodi je napisao(la):NHF ali "kriv" je i on,, to sto je on chiko na stranu.. ali GDJE mu je obraz??? To se ovdje svi pitaju...ako mu je do robne nagrade i kineskog pehara svaka mucast.. Pljunem na jugu i na njega.. eto
Alen_P je napisao(la):@Mickey- najdraži si mi od sve raje iz SRCS-a jer si jedini sa kojim mogu iskreno razgovarati i ovo što sam rekao, rekao sam zato što VAS cijenim i poštujem i ne bih želio da mi zamjeriš... O ovim klasama smo baš na trkama komentarisali i mislili smo da ste čak i namjerno ovo uradili, s obzirom na to da bojkotujete Gera Cup, da bi ste dokazali da je tu sve pogrešno ... Ali, evo recite nam jel to stvarno tako bilo ili ste svjesno spuštali klasu ?
JD. je napisao(la):loodi je napisao(la):NHF ali "kriv" je i on,, to sto je on chiko na stranu.. ali GDJE mu je obraz??? To se ovdje svi pitaju...ako mu je do robne nagrade i kineskog pehara svaka mucast.. Pljunem na jugu i na njega.. eto
nije do njega nego do organizatora sto je dopustio da se taj Yugo trka u toj klasi tj da se trka uopste
a opet ponavljam, ako ti je toliko stalo da istjeras pravdu i ti i ostali iz te klase, iduci put se nemojte nijedan prijaviti pa nakon 2 trke ce prestati dolaziti jer ce voziti samo jednu trku sa onim drugim Yugom i to je to...
druga opcija ti je da ne ides na Gerine trke ako vec nisi zadovoljan organizacijom. gdje su klase po vremenima tamo se ljudi zale zato sto vecina koci pa vozi sporiju klasu, to je tako uvijek ce biti nepravde, nije samo na trkama, svuda u zivotu je tako.
i zadnja opcija ti je, kupi Yugu uvali se u njega bruku para pa budi brzi od Soljica, ali onda ni ti neces imati obraz zar ne ?