Član
daki je napisao(la):KRVOLOK je napisao(la):pa sto se onda trkate na gerinim trkama ????
On nema pravilnika,moze da svako vozi pa cak i trkaca kola,nema tehnicku komisiju,nema validne mjerne instrumente i sve je podredjeno da pobjedi u svakoj klasi neko od tih brdskih trkaca.
To je kaubojska trka i ko god ucestvuje u njoj mora biti svjestan da nema pravo da se buni nizasta kad nema pravilnika niti bilo cega sto bi regulisao sam nacin takmicenja.
Cisti cirkus su te trke i zato se zabavite dobro prije svega a to sto pokusavate neku pravdu izganjati nema vajde.
Eh zato ga je Nurija oshibo :lol:
@Fiesta
Nije ti Mladen kriv, ciko se vozi i zabavlja, briga njega sto su ostali nezainteresovani za ozbiljniju pristup. Iz razloga sto gospodin Mladen kada je vozio kola mi smo svi se gurali u hodalicama, i sto nam moze biti deda svima, izbacio sam iz tvog posta pojedine uvrjedljive detalje. Naravno ne zelim ni ti da se naljutis na mene, ali shvati da nije primjereno i mi to ne dozvoljavamo.
Bez uvrede.
LP
Neka si izbacio sve sto sam napisao...a isto to sto si mi izbrisao rekao sam mu ja LICNO u lice...to je cinjenica a ne uvreda...
A sto se tice ovog drugog...hmm...jel ti znas uopste koji je motor u yugecu...covjek je VARALICA ne vozi svoju klasu...i cim ne vozi svoju klasu kako mozes da pricas o "ozbiljnijem" pristupu...nema nikakvog pristupa 1.7masini u klasi do 1.4
A vjerujem da nisi ni bio tu pa nisi ni gledao trke...Drug sa Hondom 1.6 16v koja ide i vise nego dobro ne moze da uzme tog yugu,BRUKA,nek bude sram i stid VARALICU