TaBa je napisao(la):ma sve je to kako treba,a u buduce ce samo da ide na bolje!svaka cast i cestitke na svemu,nek prica ko sta hoce!u grubo kad skontas valjalo je nakon neznam koliko vremena skupiti m*da i za ovako nesto!nije mi zao ni radi cega!svaka cast jos jednom i samo naprijed!
mooamer je napisao(la):@taba brate sad sta god da kazem bice izvlacenje,tako da samo cu reci bio vidio znam sta mi je ciniti!118ks cisto da trese mnogo,mnogo jaca auta i to sa celstonkama,sami procjenite
Cestitam svakako, treba napomenuti da ti auto nema kutiju za zracni filter a kamoli neki panel ili gljivu. HRABRO
Voli te brat!
TaBa je napisao(la):mooamer je napisao(la):@taba brate sad sta god da kazem bice izvlacenje,tako da samo cu reci bio vidio znam sta mi je ciniti!118ks cisto da trese mnogo,mnogo jaca auta i to sa celstonkama,sami procjenite
Cestitam svakako, treba napomenuti da ti auto nema kutiju za zracni filter a kamoli neki panel ili gljivu. HRABRO
Voli te brat!
sve znas,tako da bice abd sve po ps-u!a ovih dana se mi vidimo obavezno da se raskusuramo! :smajli40::icon_redface:
dzinn16v je napisao(la):Best Lowermost - Muamer Selimovic Ford Focus
Best Clean - Dino Vatrenjak Golf II
Best German Stlye - ..................... Golf I Marko Josipovic LIVNO
Best Prezentation - ....................... BMW E36 (Ze-tuning)
Street Style:
1.Opel Kadet Ante Markov LIVNO
2.Opel Astra GTC (lambo)
3.Audi 80 (bijela-folija)
Extreme:
1.Opel Calibra - Grude
2.Ford Focus - Ervix
3.Alfa 33 - Srbija
nadopisao sam 2 imena koja nisi znao
edo_16v je napisao(la):sandy_mo je napisao(la):Nije Gogo, to je bila druga Astra iz naseg kluba xD
aha, vidio sam da je astra, mrak bio, ono vjerovatno neko od onih pjesaka zatvorio skroz kapiju?
DJ_M4rko je napisao(la):Samo me zanima od onakvih auta da audi dobije nagradu neznam zasto ali eto ... nije da blatim po autu al bilo ih je ljepsih jako puno
Little Dragon je napisao(la):Ma Saksija ide ko nevrijeme , skupi za slikova aBd i jos malo carni sta i bit ce to onda jos bolje vrijeme