Član
VR6Boki je napisao(la):Ima razloga da budes :icon_biggrin:
A dragone kakvo je ono preticanje bilo na povratku iz Mostara? Prava si kamikaza... :icon_eek:
Hahaha zurio da mi se Ivan ne ohladi dok je jos sunca :lol:
VR6Boki je napisao(la):Ima razloga da budes :icon_biggrin:
A dragone kakvo je ono preticanje bilo na povratku iz Mostara? Prava si kamikaza... :icon_eek:
DJ_M4rko je napisao(la):Samo me zanima od onakvih auta da audi dobije nagradu neznam zasto ali eto ... nije da blatim po autu al bilo ih je ljepsih jako puno
.nOKe je napisao(la):Subota je bila poprilicno monotona sto se trke tice, dosta se kalkulisalo, dosta novih ljudi, vozaca koji bas i ne znaju koliko im auta idu pa su onda gledali da sto pribliznije "ubodu" vrijeme za klasu.. Navece nezaboravan provod, ovom prilikom bih da pozdravim antraxa, wade-a, mirnesa i ostale opelase sa kojima smo cugali do kasnih sati, zatim da se zahvalim ogyu (brate priznajem mozes popit vise od mene ),
vedi i ostalim momcima iz ak crankshafta za cugu i mezu, triza je nakratko bio sa nama pa se ispalio, a mi nastavili do kasnih sati sa cugom..
Auto mi je poprilicno neudoban za vozit, al sto je za spavat, to je nevjerovatno, da sam znao spavao bih pred njega
Nedelja od jutarnjih sati je nagovjestavala da ce biti dooosta zanimljivija od predhodnog dana, i tako je i bilo.. Mnogo zanimljivih auta, vremena i svega ostalog.. Cestitke muhi, jako dobro auto ide, seji takodje kadett jos nije prevazidjen iako se sprema nesto puno bolje i brze, zao mi je sto na kraju vise nije mogao izdrzati onoliki nitro hahaha , cestitke i za repu, respektabilno vrijeme iako sam ocekivao rezultat ispod 11 sec ali vjerovatno se tu ima jos dosta stimati pa je ocekivat da ce bit vise vremena, cestitke i essu, GTI fanu, mukiju, auta vam pravo dobro idu, iznenadio sam se..
Sve u svemu fino druzenje, zamjerke necu iznosit buduci da je vecina recena (wc, mjerna oprema, razglas,kante..) no bit ce sljedeci put nadam se
Pozdrav svima
.nOKe je napisao(la):Evo da i ja dam svoj osvrt na ovaj poprilicno zanimljiv vikend u Mostaru..
Mi smo u subotu ujutro (3 auta iz sarajeva kao predstavnici vw cluba) krenuli.. Ovom prilikom zahvaljujem momcima iz vw cluba na pozivu..
Sto se tice subote, u Mostar smo stigli negdje oko 10-11, na pisti smo vec bili oko pola 12, ovom prilikom bih da se zahvalim Sandri i momcima iz AK burnout za mjesto koje su nam obezbjedili u blizini njihovog, te nam omogucili na na miru gledamo race, bez ometanja..
Subota je bila poprilicno monotona sto se trke tice, dosta se kalkulisalo, dosta novih ljudi, vozaca koji bas i ne znaju koliko im auta idu pa su onda gledali da sto pribliznije "ubodu" vrijeme za klasu.. Navece nezaboravan provod, ovom prilikom bih da pozdravim antraxa, wade-a, mirnesa i ostale opelase sa kojima smo cugali do kasnih sati, zatim da se zahvalim ogyu (brate priznajem mozes popit vise od mene ),
vedi i ostalim momcima iz ak crankshafta za cugu i mezu, triza je nakratko bio sa nama pa se ispalio, a mi nastavili do kasnih sati sa cugom..
Auto mi je poprilicno neudoban za vozit, al sto je za spavat, to je nevjerovatno, da sam znao spavao bih pred njega
Nedelja od jutarnjih sati je nagovjestavala da ce biti dooosta zanimljivija od predhodnog dana, i tako je i bilo.. Mnogo zanimljivih auta, vremena i svega ostalog.. Cestitke muhi, jako dobro auto ide, seji takodje kadett jos nije prevazidjen iako se sprema nesto puno bolje i brze, zao mi je sto na kraju vise nije mogao izdrzati onoliki nitro hahaha , cestitke i za repu, respektabilno vrijeme iako sam ocekivao rezultat ispod 11 sec ali vjerovatno se tu ima jos dosta stimati pa je ocekivat da ce bit vise vremena, cestitke i essu, GTI fanu, mukiju, auta vam pravo dobro idu, iznenadio sam se..
Sve u svemu fino druzenje, zamjerke necu iznosit buduci da je vecina recena (wc, mjerna oprema, razglas,kante..) no bit ce sljedeci put nadam se
Pozdrav svima
Pozdravljam organizatore koji su se trudili u Mostaru ali ipak ima pojedinih nedostatak i razumijem to ali što se tiče nekih stvari zaista mi nisu jasne... Npr zašto ulaznicu na tribine plaćati 15.00KM.. Nemojte mi zamjeriti ali ipak je bilo bezobrazno a za ostale sitnice da ne govorim... Nije da vas učim vašem poslu ali popravite neke stvari za iduću godinu...silverstar je napisao(la):pozz svima..
svi propusti na koje se ukazuje (wc, nedostatak pice u sanku povremeno, kasnjenje sa utrkom itd..) su osnovani i zbog toga se javno izvinjavam svima koji su na bilo koji nacin trpili zbog toga..
necu da duzim i objasnjavam, ukratko, dogovoreno nije nam dostavljeno na stazu (ne znam zbog cega..) i tu je sav problem bio..
mjerna oprema nije stekala stalno, samo u nedjelju zbog jednog problema jeste nastala pauza od ca.45 minuta, ostalo je sve radilo kako treba..
par ponavljanja se uvijek desi, zbog raznoraznih dogadjaja koji se mogu desiti, ali sve u granicama normale..
stavicu ovdje cp svog statusa koji ugrubo predstavlja moje misljenje..
tocak se pokrenuo i sada mozemo samo naprijed
cp
nakon 5 dana bez pauze napokon malo vremena da se ugrabi... vikend u mostaru prosao je dobro! nekih logističkih propusta je bilo ali sretan sam da je ambient koji smo napravili na stazi to doveo u balans i da su ljudi zadovoljni otisli kuci !
sta reci, rekordan broj takmicara u mostaru, rekord posjecenosti, rekord piste oboren, rekordan broj pehara na jednoj manifestaciji za SRCS, po prvi put u Bi
H tribine na stazi, po prvi put u BiH mjerenje na PRO Three semafor, styling i db kao nikad do sada u mostaru, ... vise ni sam ne znam sta je sve bilo premijerno ili rekordno...
sve ovo će ostati upamćeno i time smo napravili sigurno veliki uspjeh. nedostatke mozemo samo ispraviti i jos bolje birati logisticare za sljedeci, jos veci event !!
VELIKO HVALA SVIMA KOJI SU NAS NA BILO KOJI NACIN PODRZALI I DOPRINIJELI DA SE UTRKE UBRZANJA NA 402 METRA VRATE U PUNONM SJAJU U MOSTAR I U BIH !!
hvala Rudolf Kalkan , Ado Drljevic , Mirza Muhic , Hrvoje Pavlovic , SRCS, AKS, Taxi Bar, MoStreetStyle, Pro Tuning, AK Burnout, svim takmičarima i klubovima iz BiH i iz regije, svima koje zbog ovih neprospavanih noci mozda nisam naveo (nemojte zamjeriti)...
vidimo se naredne godine u jos boljem, jacem i spektakularnijem izdanju !!
:123: :123:
PuntoFan je napisao(la):DJ_M4rko je napisao(la):Samo me zanima od onakvih auta da audi dobije nagradu neznam zasto ali eto ... nije da blatim po autu al bilo ih je ljepsih jako puno
I ja sam jako iznenadjen :icon_rolleyes:
Jasmin001 je napisao(la):PuntoFan je napisao(la):DJ_M4rko je napisao(la):Samo me zanima od onakvih auta da audi dobije nagradu neznam zasto ali eto ... nije da blatim po autu al bilo ih je ljepsih jako puno
Ako mislite na Bijelog audija koji je presvicen folijom trebali ste malo proci oko njega i pogledati koliko je stvari uradjeno i sta je sve uradjeno, krenuvsi od unutrasnjosti sjedista cime su presvucena ta sjedista pa do motora, ovjesa itd. Mogu vam samo reci da je u enterijer ulozeno bruku para vise nego sto su neki ulozili u cijelo auto i dodju da se takmice na stylu. LP
ArminM je napisao(la):Jasmin001 je napisao(la):PuntoFan je napisao(la):DJ_M4rko je napisao(la):Samo me zanima od onakvih auta da audi dobije nagradu neznam zasto ali eto ... nije da blatim po autu al bilo ih je ljepsih jako puno
Ako mislite na Bijelog audija koji je presvicen folijom trebali ste malo proci oko njega i pogledati koliko je stvari uradjeno i sta je sve uradjeno, krenuvsi od unutrasnjosti sjedista cime su presvucena ta sjedista pa do motora, ovjesa itd. Mogu vam samo reci da je u enterijer ulozeno bruku para vise nego sto su neki ulozili u cijelo auto i dodju da se takmice na stylu. LP
jel to ovaj audi sa 1.8T motorom, nisam pratio sve postove