Član
fiat_hgt je napisao(la):u subotu probio klasu 15 vozio 14.9,i diskvalifikovan jer sam probio i 16klasu,a u nedelju protiv honde otkinem rucicu mjenjaca i nisam mogo ubaciti u 4 i ona vozila 15.03 a ja 15.04tako da ja sam prezadovoljan autom, jer mislim da moze da ide nekih 14,6-14,7.u svakom slucaju prva je trka sa ovim auto,idemo dalje.:icon_smile::icon_smile:Mrva je napisao(la):Naravnofiat_hgt je napisao(la):jbg bio sam najglasniji,a za kahvu prenjet cu starom zahvalnicuMrva je napisao(la):OGROMAN pozdrav za Tuzlake sa crnim kadet-om D (onaj sto bruji mnogo )
Nedelja jutro 6 sati ja tek ustao naravno nikakav.. prilazi covjek prekoputa nas i nosi veliku dzezvu kafe sa casama. "Samo za raju sto je spavala u autu" SVAKA CAST
Kako si prosao u nedelju?
Znaci to je tvoj Kadett vidim poznato mi auto al nikako uvezat ko je sta je znam da je bio projekt na forumu Ja sam bio tamo u predstartnom prostoru onaj sa naocalama kad ste vratili auto cini mi se neko crijevo da ste namjestali extra ide kadjo samo nastavi svaka cast