Mrva je napisao(la):tih 270 je vozeno sa 4 osobe u autu a postoji i snimak.. samo treba vidjeti da je je u zivotu jos jer je bilo par promjena sa telefonima
Steta samo sto onda izledi ovaj merc.. mozda bi se mogao naguliti jos koji kilometar, ha Miki :icon_smile:
Mrva je napisao(la):tih 270 je vozeno sa 4 osobe u autu a postoji i snimak.. samo treba vidjeti da je je u zivotu jos jer je bilo par promjena sa telefonima
Steta samo sto onda izledi ovaj merc.. mozda bi se mogao naguliti jos koji kilometar, ha Miki :icon_smile:
Slazem se, htjeo sam time reci da na ovim jadnim auto putevima auto od skoro 1500 sa 4 covjeka nabija 270 bez problemaAnes_mo je napisao(la):Nisam siguran utice li tezina na max brzinu, mislim da ne utice ali zato utice na ubrzanje ?Mrva je napisao(la):tih 270 je vozeno sa 4 osobe u autu a postoji i snimak.. samo treba vidjeti da je je u zivotu jos jer je bilo par promjena sa telefonima
Ispravi me ako sam pogrijesio
Mrva je napisao(la):Slazem se, htjeo sam time reci da na ovim jadnim auto putevima auto od skoro 1500 sa 4 covjeka nabija 270 bez problemaAnes_mo je napisao(la):Nisam siguran utice li tezina na max brzinu, mislim da ne utice ali zato utice na ubrzanje ?Mrva je napisao(la):tih 270 je vozeno sa 4 osobe u autu a postoji i snimak.. samo treba vidjeti da je je u zivotu jos jer je bilo par promjena sa telefonima
pa sve se slucajno desilo tako da nikom nije ni palo napamet da mjeri gps-om, al mislim da moze vise od 240 sa gps-omAnes_mo je napisao(la):Je li to mjereno po gps ili po satu ?Mrva je napisao(la):Slazem se, htjeo sam time reci da na ovim jadnim auto putevima auto od skoro 1500 sa 4 covjeka nabija 270 bez problemaAnes_mo je napisao(la):Nisam siguran utice li tezina na max brzinu, mislim da ne utice ali zato utice na ubrzanje ?Mrva je napisao(la):tih 270 je vozeno sa 4 osobe u autu a postoji i snimak.. samo treba vidjeti da je je u zivotu jos jer je bilo par promjena sa telefonima
jel da, taman sam te kontao prozvat da nam ti protabiris koju :lol:ZELA GTI je napisao(la):Kako lupetaš mrva:icon_eek:
covjek ti je dao ponudu.. 1000 stavi pa se sam uvjeriGaRGa je napisao(la):sa 4 osobe u autu nece 240 po gps-u nabit to ti garantujem, osim ako nije nizbrdica
ja nisam rekao nista za to ko je brzi.. a gdje sam ja napisao da ide 270 po gpsu.GaRGa je napisao(la):i tebe i Mirzu izgleda testosteron previse puca, ovo je ja mislim 8 put da ponavljam da je mps-ica brza
a milju na to da ne moze ic 270 po GPS-u ako nije chipovana i delimitirana to vazda
bas si smjesan :lol:ZELA GTI je napisao(la):Svaki dan me nanovo uvjeravaš da sam za tebe doktor nauka.