ZELA GTI je napisao(la):Kada bax predstavi SVOJE 400+ hp auto ja ću javno da se ispričam za svu duševnu bol koju sam mu nanio
Do tada ću nastaviti da ga gledam na način na koji majka gleda svoje retardirano dijete:lol::lol:
ZELA GTI je napisao(la):Kada bax predstavi SVOJE 400+ hp auto ja ću javno da se ispričam za svu duševnu bol koju sam mu nanio
Do tada ću nastaviti da ga gledam na način na koji majka gleda svoje retardirano dijete:lol::lol:
ArminM je napisao(la):nju je mrak pojeo izgleda:icon_sad:
addo je napisao(la):Anes_mo je napisao(la):addo je napisao(la):Huka vs Nurija is born again! :lol:
Ova mazda je osudjena na ovakva prepucavanja!
U ovom slucaju mazda je definitivno brza! :icon_biggrin:
Sta bi u proslom prepucavanju ko je bio brzi golf tdi ili mazda ?
Ozenili se zajebanim zenama i prodali obojica auta! Tako da nikad necemo saznati!
GaRGa je napisao(la):Kod mene je sad stock mashina sa 225 konja a kod tebe 260 i vise sam ocekivao za tu razliku od skoro 20% snage ,
Vrati se na pocetak rasprave napisao sam ti da si bogdu brzi a ako hoces snimat cemo pa nek ostali prosude kolika je razlika
Anes_mo je napisao(la):GaRGa je napisao(la):Kod mene je sad stock mashina sa 225 konja a kod tebe 260 i vise sam ocekivao za tu razliku od skoro 20% snage ,
Vrati se na pocetak rasprave napisao sam ti da si bogdu brzi a ako hoces snimat cemo pa nek ostali prosude kolika je razlika
Razlik je utrkivat se po gradu i na autoputu, na autoputu ta razlika dolazi do izrazaja kod max brzine , dok je po gradu neznata jer se nemoze iskoristit sav potencijal