edoze je napisao(la):djogi86 je napisao(la):Mislim da je Ferrari opet daleko iznad njih, a bugatija sam vidio uzivo i mocan je do bola ali me nije zabezeknuo ni jedan kao Maserati.
kako kome,meni je lamborghini iznad ferrarija
mala firma,pravi strasne bolide![]()
emir_89 je napisao(la):edoze je napisao(la):djogi86 je napisao(la):Mislim da je Ferrari opet daleko iznad njih, a bugatija sam vidio uzivo i mocan je do bola ali me nije zabezeknuo ni jedan kao Maserati.
mala?? u kojem smislu :icon_biggrin: jeste da ne prave dosta auta (vrsta i kolicina) kao ostali, jer se svaki primjerak radi pojedinacno i vecina je rucni rad...
skoro je bila emisija o kompletnom procesu pravljenja murcielago-a. i meni je lambo drazi od ostalih "super-auta"
a sto se tice mclarena i vayerona, svaki je prica za sebe. mclaren u svoje vrijeme bio zvijer nad zvijerima, sad je vec dio historije i definitivno ima dushu(kad je neko vec gore spominje)
a vayeron opet prica za sebe, moras biti debil pa reci da je sranje. auto od milion eura je sve osim sranje :icon_biggrin:
erol_brcak je napisao(la):Al najjaci komentar Veyorn ima dusu,Mclaren ne,haaj dobro:lol:
emir_89 je napisao(la):edoze je napisao(la):djogi86 je napisao(la):Mislim da je Ferrari opet daleko iznad njih, a bugatija sam vidio uzivo i mocan je do bola ali me nije zabezeknuo ni jedan kao Maserati.
mala?? u kojem smislu :icon_biggrin: jeste da ne prave dosta auta (vrsta i kolicina) kao ostali, jer se svaki primjerak radi pojedinacno i vecina je rucni rad...
skoro je bila emisija o kompletnom procesu pravljenja murcielago-a. i meni je lambo drazi od ostalih "super-auta"
a sto se tice mclarena i vayerona, svaki je prica za sebe. mclaren u svoje vrijeme bio zvijer nad zvijerima, sad je vec dio historije i definitivno ima dushu(kad je neko vec gore spominje)
a vayeron opet prica za sebe, moras biti debil pa reci da je sranje. auto od milion eura je sve osim sranje :icon_biggrin:
emir_89 je napisao(la):MTR je napisao(la):da , baza za W8 su dva VR4 motora , a ovaj nije spojen doslovno od dva W8 motora vec je izveden iz W12 kojem su baza dva VR6 motora , a ugao je povecan sa 72 stepena na 90 i dobili su motor dug oko 75 centimetara
ako ti tako kazes...![]()
opet kazem, rijetko ko od nas je upucen da moze komentarisati. jedino znam da mclaren je nemoguce voziti bez slusalica koje dolaze u njemu. buka je ogromna...
nermin suljagic je napisao(la):on i pagani zonda imaju najbolji zvuk u autoindustriji....
(evo opet kost)....![]()
MTR je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):on i pagani zonda imaju najbolji zvuk u autoindustriji....
(evo opet kost)....![]()
:lol::lol:
sto jest jest , tu si u pravu , ostali im mogu samo poblajhat![]()
nermin suljagic je napisao(la):MTR je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):on i pagani zonda imaju najbolji zvuk u autoindustriji....
(evo opet kost)....![]()
potpis![]()
OggyBoy je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):MTR je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):on i pagani zonda imaju najbolji zvuk u autoindustriji....
(evo opet kost)....![]()
potpis![]()
Slazem se.![]()
nermin suljagic je napisao(la):on i pagani zonda imaju najbolji zvuk u autoindustriji....
(evo opet kost)....![]()
djogi86 je napisao(la):Nedavno sam gledao testove super auta na nekoj kruznoj stazi i dosao do ovog zakljucka da je ipak Ferari bolji od ostalih, jer je prednost koju taj auto pravi nad ostalim nevjerovatna, sad to je sve ndividualno, mozda je on u prednosti na takvom tipu staze... ali ipak....
Koliko ima takvih malih fabrika koje prave super sportske automobile a da mi ni neznamo za njih.... Lamborgini je ipak relativno velika fabrika.
Pokusacu naci taj video pa da vam postavim.