ZELA GTI je napisao(la):Top Gear
Nije problem napraviti sportsko auto koje će funkcionirati na stazi,umjetnost je napraviti auto koje funkcionira na stazi i u "real life"...
Corveta je parirala ferrariju na stazi ali ne van nje:icon_smile:
To su te "male" nijanse i zbog toga je ta razlika od 100 000 km
ZELA GTI je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):on i pagani zonda imaju najbolji zvuk u autoindustriji....
(evo opet kost)....
A šta je s golfom 2 gti kada mu skineš filter od zraka?
A nisam vidio da se svi slažete,slažem se i ja
nermin suljagic je napisao(la):Pitajte chuck norris-a,on je pravio veyrona!!!
BaXRS4 je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):Pitajte chuck norris-a,on je pravio veyrona!!!
Evo sjedim sa njim na kavi, u biti on levitira, i Vayronov motor je složen od dvije Audijeve/ VW V8.... tako da i nosi oznaku W16....
Kaže Chuck da Ron nije znao da ga je Chuck pravio te moli naciju da mu oprosti na idiotskim izjavama.
P.S.
MTR C mon bro, o čemu pričaš.....
BaXRS4 je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):Pitajte chuck norris-a,on je pravio veyrona!!!
Evo sjedim sa njim na kavi, u biti on levitira, i Vayronov motor je složen od dvije Audijeve/ VW V8.... tako da i nosi oznaku W16....
Kaže Chuck da Ron nije znao da ga je Chuck pravio te moli naciju da mu oprosti na idiotskim izjavama.
P.S.
nermin suljagic je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):Pitajte chuck norris-a,on je pravio veyrona!!!
P.S.
sto lazes ljudima,maloprije otisao kuci,bio sa tomom zdravkovicem na jacksonovom koncertu u zetri...kofol ti frajer znas ga...ccc..
nermin suljagic je napisao(la):Pa to je vec nesto drugo,izvinjavam se na mojoj nesmotrenosti,ali mislio sam da nas vucete za nos....
Oprostite mi molim vas jos jednom
nermin suljagic je napisao(la):DA!To ste vi gospodine....izvrsna pjesma...divim vam se!
samo,ovaaj...hmmm...da nije malo smijesno to kada uzmemo u obzir da je sve pocelo od toga da je neki idiot sjeo u veyrona i izjavio da je smece..........
al ko ga hebe ionako je sada sve rijeseno i mirna bosna,mada mislim ako nas jaran Igy ovo vidi da cemo imati pokoji ban u trajanju makar dok neskupimo za po jednog veyrona....makar za one sto su sporije od McLarena...
BaXRS4 je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):DA!To ste vi gospodine....izvrsna pjesma...divim vam se!
samo,ovaaj...hmmm...da nije malo smijesno to kada uzmemo u obzir da je sve pocelo od toga da je neki idiot sjeo u veyrona i izjavio da je smece..........
al ko ga hebe ionako je sada sve rijeseno i mirna bosna,mada mislim ako nas jaran Igy ovo vidi da cemo imati pokoji ban u trajanju makar dok neskupimo za po jednog veyrona....makar za one sto su sporije od McLarena...
Haha, ajd, šala uvijek dobro dođe, a Igy kad se bude ženio ako bude dobar od pjevam mu koju