nermin suljagic je napisao(la):Kod komse mi je G4 TDI i par puta sam ga uzeo na semaforu,mozda je do vozaca,al nema veze dali sam brzi ili nisam,da je meni do snage i do trkanja uzeo bi sebi stagod jace,za mene i moju porodicu je ovo idealno...ovo sto sam uradio na golfu je zato sto to volim a ne zato sto bih se ja trkao ili da bih rekao da je moj bolji od necijeg...:icon_smile:
Kad si DEVIL-e sutra na pisti,ko ce sve doci?
bobom4Motion je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):Kod komse mi je G4 TDI i par puta sam ga uzeo na semaforu,mozda je do vozaca,al nema veze dali sam brzi ili nisam,da je meni do snage i do trkanja uzeo bi sebi stagod jace,za mene i moju porodicu je ovo idealno...ovo sto sam uradio na golfu je zato sto to volim a ne zato sto bih se ja trkao ili da bih rekao da je moj bolji od necijeg...:icon_smile:
potpis za to gore, al TDi je TDI![]()
Charlie je napisao(la):Super golf, zvucnici kul poredani!![]()
nermin suljagic je napisao(la):bobom4Motion je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):Kod komse mi je G4 TDI i par puta sam ga uzeo na semaforu,mozda je do vozaca,al nema veze dali sam brzi ili nisam,da je meni do snage i do trkanja uzeo bi sebi stagod jace,za mene i moju porodicu je ovo idealno...ovo sto sam uradio na golfu je zato sto to volim a ne zato sto bih se ja trkao ili da bih rekao da je moj bolji od necijeg...:icon_smile:
gledaj ga i placi...
Hvala druze,htio sam uradit GFK(od staklenih vlakana)pa ofarbati u crveno i uraditi Airbrush...al prijatelj mi rece obloziti eko kozom pa reko nek mi to bude zasad...al bit ce GFK,kad tad
bobom4Motion je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):bobom4Motion je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):Kod komse mi je G4 TDI i par puta sam ga uzeo na semaforu,mozda je do vozaca,al nema veze dali sam brzi ili nisam,da je meni do snage i do trkanja uzeo bi sebi stagod jace,za mene i moju porodicu je ovo idealno...ovo sto sam uradio na golfu je zato sto to volim a ne zato sto bih se ja trkao ili da bih rekao da je moj bolji od necijeg...:icon_smile:
gledaj ga i placi...
Hvala druze,htio sam uradit GFK(od staklenih vlakana)pa ofarbati u crveno i uraditi Airbrush...al prijatelj mi rece obloziti eko kozom pa reko nek mi to bude zasad...al bit ce GFK,kad tad
sta ima da placem :lol: pa to je samo 1.4a golf je dobar samo nemoj da se precjenjujes toliko:icon_biggrin:
badboy je napisao(la)::lol::lol::lol::lol::lol: