dinozzo je napisao(la):super golaf,samo druze zatamni ga citavog,ja neznam sta je ovo niko nema muda da ga citavog zatamni
CoL3-99 je napisao(la):čak sto vise cuo sam da je 1.4 totalno nezahvalanmotor,da za svoju kubikazu i jacinu trosi jako mnogo,ispravite me ako grijesim tebi jos jednom sve najbolje
nermin suljagic je napisao(la):CoL3-99 je napisao(la):čak sto vise cuo sam da je 1.4 totalno nezahvalanmotor,da za svoju kubikazu i jacinu trosi jako mnogo,ispravite me ako grijesim tebi jos jednom sve najbolje
sta ja znam,kod mene je presao oko 40000km,nikad nisam imao ozbiljnih problema...trosi oko 6,6 na otvorenom a oko 7-7,5 po gradu,a sto se tice snage bolje ide od G4 TDI-a sa 66kw,nije dobar za imidz al je dobar za dzep:lol:
PS:al reži majku mu ko ćiuvava hehe
darko13 je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):CoL3-99 je napisao(la):čak sto vise cuo sam da je 1.4 totalno nezahvalanmotor,da za svoju kubikazu i jacinu trosi jako mnogo,ispravite me ako grijesim tebi jos jednom sve najbolje
sta ja znam,kod mene je presao oko 40000km,nikad nisam imao ozbiljnih problema...trosi oko 6,6 na otvorenom a oko 7-7,5 po gradu,a sto se tice snage bolje ide od G4 TDI-a sa 66kw,nije dobar za imidz al je dobar za dzep:lol:
Po fabrici ubrzanje 1,4 16v do 100 je 13,9s a TDI 66kw 12,4 tako da ne može nikako bolje ici
Jassmin je napisao(la):darko13 je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):CoL3-99 je napisao(la):čak sto vise cuo sam da je 1.4 totalno nezahvalanmotor,da za svoju kubikazu i jacinu trosi jako mnogo,ispravite me ako grijesim tebi jos jednom sve najbolje
Po fabrici ubrzanje 1,4 16v do 100 je 13,9s a TDI 66kw 12,4 tako da ne može nikako bolje ici
po fabrici bmw bi trebao biti brži od jette 90' god turbo dizel, al sam ipak derao kamaru raje po semaforima xD
nermin suljagic je napisao(la):Jassmin je napisao(la):darko13 je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):CoL3-99 je napisao(la):čak sto vise cuo sam da je 1.4 totalno nezahvalanmotor,da za svoju kubikazu i jacinu trosi jako mnogo,ispravite me ako grijesim tebi jos jednom sve najbolje
po fabrici bmw bi trebao biti brži od jette 90' god turbo dizel, al sam ipak derao kamaru raje po semaforima xD
procitaj sta ti je VW napisao za Vmax,pa se zaleti negdje i pogledaj gdje ti je kazaljka...oni to sve kroz proracune,a praxa je drugo...
Imam ja jednog u Zivinicama koji je stavio slicne felge na golfa,i iste je boje...aliiii...kod momka je TDI sa 180KS...pa me cesto mijenjaju s njim...bas prije par dana me je tip upitao sta mi je pod haubom,ja mu kazem,kad on meni "daj ba ne seri ostavio si me jucer prema Lukavcu"pitam ga sta on vozi,kaze Octaviu 2.0 TDI,otvorim mu haubu a cojk ko popisan...kako,sta,daj saobracajnu,procita on i tamo koji je motor,kaze cojk meni"ti si lud,il sam ja..."HeHe:lol:
nije bitno kolika ti je kit@ bitno ti je ugasit svjetlo...