Član
Pike_gti je napisao(la):slabo ono veceras neshto ide... haman ga nisi zaljutio...
vozio sam taj dan nategnute rucne...:lol::lol:
Pike_gti je napisao(la):slabo ono veceras neshto ide... haman ga nisi zaljutio...
Astra_zlo je napisao(la):fin golf i sa ukusom odradjen felge me se posebno svidjaju a to sto ti predlazu da zatamnis slazem se sa vecinom mnogo mocnije izgleda kad se zatamni posebno kod tebe na crvenu boju r sad ako ne uradis atest eto verge sa pandurima ali ja sam uvek za zatamniti a posle nek se desava sta hoce:lol::lol:
sretno u daljim radovima
Astra je napisao(la):nigdje ne pise da moras 100% tamnit, odes u llumar stavit 65% naprijed nazad mozes i vise, mada je 65% na cijelom auto dovoljno da mu se digne izgled na neki drugi nivo, a to je na crvenom autu i crnim felgama pod moranje buraz.. pogledaj u mene kako izgleda na bordo petici sa crnim felama..
mariodrag je napisao(la):e sad jos pragove skini
i bijele zmigavce
potpisAstra je napisao(la):super golf izgleda!!
nermin suljagic je napisao(la):ide za koji dan i kristal zmigavci,naprijed i nazad nastavak(usnicu)na karambolku...prag ionako skidam jer moram ga prefarbat ponovo,ima par ogrebotina i pukotina :icon_smile:,a sto se tice folija vec su me panduri po neznam vise koji put jbavali za prednja stakla...zivio drug tito i komunizam,nediram te nediraj me...
nermin suljagic je napisao(la):70% zadnja a prednja su 50%...al dzaba ti je to kod ovih nasih magarcina cuo sam price kako su zaustavljali automobile sa fabrickio toniranim staklima i htjeli ih natjerati da skinu folije,mozes misliti,degen nije ni pogledao dali su uopste folije nego samo je njemu bilo u cilju da izvuce koju paricu iz dzepa pa da te pusti...
bobom4Motion je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):70% zadnja a prednja su 50%...al dzaba ti je to kod ovih nasih magarcina cuo sam price kako su zaustavljali automobile sa fabrickio toniranim staklima i htjeli ih natjerati da skinu folije,mozes misliti,degen nije ni pogledao dali su uopste folije nego samo je njemu bilo u cilju da izvuce koju paricu iz dzepa pa da te pusti...
meni su sve naravno osim prednje zatamnjene 35 posto i nikad me nisu zezali zbog toga, cak su me i u hrv zaustavili i pitali za to, ja rekao da je tako doslo iz njemacke kad sam ga uvezao i oni ok, malo drzali predavanje al nisam nikakvu kaznu platio zbog toga niti su mi rekli da moram skinuti sreca ili ne moje iskustvo sa tim