Član
nermin suljagic je napisao(la):bobom4Motion je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):70% zadnja a prednja su 50%...al dzaba ti je to kod ovih nasih magarcina cuo sam price kako su zaustavljali automobile sa fabrickio toniranim staklima i htjeli ih natjerati da skinu folije,mozes misliti,degen nije ni pogledao dali su uopste folije nego samo je njemu bilo u cilju da izvuce koju paricu iz dzepa pa da te pusti...
meni su sve naravno osim prednje zatamnjene 35 posto i nikad me nisu zezali zbog toga, cak su me i u hrv zaustavili i pitali za to, ja rekao da je tako doslo iz njemacke kad sam ga uvezao i oni ok, malo drzali predavanje al nisam nikakvu kaznu platio zbog toga niti su mi rekli da moram skinuti sreca ili ne moje iskustvo sa tim![]()
nisam ni ja jucer pristao na kaznu a ni na skidanje,ja sam se uvjek izvlacio da je to tako bilo kad sam kupio samo sto nekad upali a neka naletis na kakvog ortodoksnog...hehe...
PS:kad bi mogao doci u nedelju na SR u Zivinicama,pa da tvog golfonju malo ureknem :icon_smile: bilo bi![]()
e rado bi dosao ali ispiti su u toku, a i borba oko upisa u 3 god tako da ima jos do toga, al nadam se da cemo se uskoro sresti pa ces moci da ga ureknes