dinozzo je napisao(la):neznam druze isplati li ti se farbat,ja nisam do sad imao problema al kad god vidim da ce me zaustavit spustim prednja stakla i sve ok
dinozzo je napisao(la):super golaf,samo druze zatamni ga citavog,ja neznam sta je ovo niko nema muda da ga citavog zatamni
Pike_gti je napisao(la):dinozzo je napisao(la):super golaf,samo druze zatamni ga citavog,ja neznam sta je ovo niko nema muda da ga citavog zatamni
zato ja odo iza bajrama zatamnit prednju sajbu nek bude sav ko tabut..
dinozzo je napisao(la):Pike_gti je napisao(la):dinozzo je napisao(la):super golaf,samo druze zatamni ga citavog,ja neznam sta je ovo niko nema muda da ga citavog zatamni
hahaha ,ma nije to radi estetskog izgleda auta nek kad kakvu zbljohu vozam u autu da me nevide
Reša je napisao(la):E konacno si uspio postaviti slike druze:icon_smile:
Ma rekao sam ti vec da je golfac extra
Pozzzzz
Pike_gti je napisao(la):dinozzo je napisao(la):super golaf,samo druze zatamni ga citavog,ja neznam sta je ovo niko nema muda da ga citavog zatamni
M A R E X je napisao(la):Dobar golfic,skini mu ove ruzne okvire i zaljepi(ili zavrni)tablice i stavi bijele bocne zmigavce,i neke crne led stopke
kod mene je zatamnjen citav osim prednje sajbe:lol:dinozzo je napisao(la):super golaf,samo druze zatamni ga citavog,ja neznam sta je ovo niko nema muda da ga citavog zatamni
darko13 je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):CoL3-99 je napisao(la):čak sto vise cuo sam da je 1.4 totalno nezahvalanmotor,da za svoju kubikazu i jacinu trosi jako mnogo,ispravite me ako grijesim tebi jos jednom sve najbolje
sta ja znam,kod mene je presao oko 40000km,nikad nisam imao ozbiljnih problema...trosi oko 6,6 na otvorenom a oko 7-7,5 po gradu,a sto se tice snage bolje ide od G4 TDI-a sa 66kw,nije dobar za imidz al je dobar za dzep:lol:
PS:al reži majku mu ko ćiuvava hehe
Po fabrici ubrzanje 1,4 16v do 100 je 13,9s a TDI 66kw 12,4 tako da ne može nikako bolje ici
nermin suljagic je napisao(la):Kod komse mi je G4 TDI i par puta sam ga uzeo na semaforu,mozda je do vozaca,al nema veze dali sam brzi ili nisam,da je meni do snage i do trkanja uzeo bi sebi stagod jace,za mene i moju porodicu je ovo idealno...ovo sto sam uradio na golfu je zato sto to volim a ne zato sto bih se ja trkao ili da bih rekao da je moj bolji od necijeg...:icon_smile:
Kad si DEVIL-e sutra na pisti,ko ce sve doci?
RedDevil je napisao(la):U tog od 66kw je motor čini se rika-vele...ili je turbina ko dimnjak od šporeta začišćena dok ga uspiješ nadmudriti sa tom kobilicom pod haubom... Vozim ja TeDejIja od 90ks i mogu reći samo brate,ekonomičnost i dosta dobro ubrzanje... Vjerujem fabrici što se tiče ubrzanja.
Inače golf za 5-ice,sviđa mi se,ali kad bi se obrve makle,malo se prizemljilo,izvukao neki jaap style remus,i svakako umotao ga u foliju kompletnog nebi mu bilo para.
lov2xlr8 je napisao(la):ejs octaviu od 180 konja opuho ehhehe
onda bi ti i g5 2.0 170 skino a i mene titam...