Član
Tko je radio rollcage? Jesu li savne ili besavne cijevi ? Dobro izgleda..Samo po meni bi bilo ljepse da je motoni prostor i rollcage iste boje..No dobro
roki_actros je napisao(la):Tko je radio rollcage? Jesu li savne ili besavne cijevi ? Dobro izgleda..Samo po meni bi bilo ljepse da je motoni prostor i rollcage iste boje..No dobro
SašaCRX je napisao(la):roki_actros je napisao(la):Samo nego je granica Kad predjes odredjenu snagu, auto postane neupotrebljiv i neupravljiv..Onda gubi smisao..
da, to stoji ali 160ks je vise nego odlicno za ovu kilazu, jos se tu malo napravi izduvna grana kao i cjeli izvuv i neke sitnice, nek dodje sve ukupno na 170ks, ima da leti u sasiji koja ce da ima nekih 800kg, okvirno
Erol reče da je 870kg, također stripana sretno u nastavku
erol_brcak je napisao(la):Ne, ne, moja je vagala 870 kg ALI sa dohc motorom (tezi 20ak kg od sohc-a) i sa 1,6 trapovima, diskovi nazad, veci naprijed, balans stanga nazad
njegova ko i moja u originalu tezi samo 825 kg full spakovana
Dottore je napisao(la):I like it !!! :icon_smile:
Meni se svidja sto je sarena
pukim48 je napisao(la):napokon da i ovdje vidim slike
super za sada...svidja mi se kombinacija boja....kao sto kaze Dottore...zato sto je sarena :icon_smile:
erol_brcak je napisao(la):Ne, u originalu, dakle 1.3 kad sam je tek uzeo, pise u saobracajnoj 825, a i podaci na netu potvrdjuju tu kilazu za za osnovni ec8 model.
zovite_sivac je napisao(la):Why so many colors?
-Because race car.
erol_brcak je napisao(la):Ma Mita ce da remapuje karbove da valja :lol: