To je vjerovatno najbolji nacin i vidjecu da odem bar da vidim u cemu je problem ako ne budem imao para da pravim Hvala puno u svakom slucaju i tebi i svima...Ne mozemo mi nagadjanjem rijesiti problem ili otkriti uzrok. Odes na dijagnostiku ako nema greske polahko jedan po jedan elemenat provjeravas. Pravi majstor ti nece uzeti pare ako ne rijesi. Mozda je neka glupost od 20KM. Sretno
Daa, trese kao da gume nisu balansirane a nekidan otac kupio nove dvije savine zimske gume i balansirao ih, to mi se odjednom pocelo desavati, izgleda sad i u trecoj i cetvrtoj i to bas tako preko 60 na sat u prvoj i drugoj se ne osjeti... imas li kakvu sliku da mi pokazes gdje je to tacno i koliko bi mi para uzeo majstor...hvala unapredDruze provjeri unutarnji zglob i to je to na ostalo nista drugo ja ne sumnjam
kod mene je treso ko da gume nisu balansirane i to samo od 60 do 80 kad ga vozim a gume ravne niti tresu balansi svi ok i samo bio unutranji zglob jedan lezaj spao i oscilirala sovina i zbog toga treso
Hahhaha ma mogu drug nije problem Ali nema bosch pumpe ljudi pa nisam lud hahah, vazi postavicu slike auta i motora sutra ako stignem pozz
Pa vjerovatno i hocuSad vidim da si iz Istočnog Sarajeva. Kada budeš imao lovu, otiđi kod Radonje i on će ti to riješiti.
http://img6.hyperinzerce.cz/x-cz/in...-vw-golf-iv-4-1-9-tdi-74kw-automat-dily-2.jpg Evo ovako izgleda moj motor (NEMA BOSCH PUMPE) a u saobracajnoj pise ALH :/ koji ***** nezz...danas vozio otac auto na dijagnostiku,nije izbaciovao greske, majstor mu je rekao samo da su mu napred sastuti seleni i da se moraju mjenjati a za ovo trzanje koje se pojacalo u voznji me uputio drugom majstoru kojem idem sutra pa javim sta se desava....