zAaKy je napisao(la):Uredu, ja sam rekao svoje, tema me više ne zanima, da je se ovo meni lično desilo, nebi bilo ovako, možda bi čak i kaznu platio od 500 stoja kao što suki kaže da jest.
Uostalom tema me više ne zanima, i onako nema svrhe pisati više u njoj, shvatili smo, lik je prevarant, Chuza je donji 120 km i odlučeno je šta će biti dalje i kako će, prema tome nema više svrhe pisati
B.M - Floyd je napisao(la):120 KM nije vrijedno da se neko izbode i da neko ima problema čitav život,da ne može pišat' i sl' .. A druga stvar,što i jeste najžalosnije on je takav kakav je i vjerovatno će i da ga nalupate nastaviti starim putem,a ostali koji to isto rade se takođe ništa neće promijeniti .. Zaključak,ništa ne dobijate sa tim . .Dobro Suki kaze
pioneer_09 je napisao(la):Chuza hocemo li kljucati ovo?
zuka_ je napisao(la):Zbog jedne sake na rekreaciji dok smo igrali fudbal,moj buraz platio covjeku 5000KM zbog ozljeda i oko 3000KM za advokata i troskove.Sad doktor ti za 100KM napise da ti je poremecena kicma i sve od obicnog udarca,pa ti gledaj isplatil se ici nekom na vrata i slicno.
pioneer_09 je napisao(la):Chuza hocemo li kljucati ovo?
zAaKy je napisao(la):Uredu, ja sam rekao svoje, tema me više ne zanima, da je se ovo meni lično desilo, nebi bilo ovako, možda bi čak i kaznu platio od 500 stoja kao što suki kaže da jest.
Uostalom tema me više ne zanima, i onako nema svrhe pisati više u njoj, shvatili smo, lik je prevarant, Chuza je donji 120 km i odlučeno je šta će biti dalje i kako će, prema tome nema više svrhe pisati
-Suki- je napisao(la):drug zasto se ne obratis gospodinu Harisu u Interevropi u Sarajevu?
jel imas priznanicu od urucene posiljke, daj mi sibni sliku iste na PP.
Jeste i nazalost platio sma je zadnji put kad sam se potukao i kad nas je policija rastavila, odma u startu prvo sto smo obadvojica dobili je kazna po 500KM za narusavanje javnog reda i mira, onda trcanje u hitnu na vađenje ozljeda (koje sam za sebe morao izmisljati) pa smo preko advokata jedva sporazumno rijesili da ne idemo na sud gdje bi ja crkao sigurno 10 000KM za odstetu i ostale pizdarije.
znaci 500KM je start! a dalje sta ce biti policiju ne zanima (osim ako niej bilo upotrebe hladnog/vatrenog oruzja), policija nije duzna ganjati odstetu za ozljede i bilo sta drugo, zato ako to sami ne ucinite, sve ostane na tome i zataska se.